Sport

Bogdan Lobonț, tranșant după FCSB – Rapid 2-2: “Suntem nemulțumiți!”. Ce zice de arbitraj: “Tu ai văzut?”

Bogdan Lobonț, antrenorul celor de la Rapid, s-a arătat nemulțumit de rezultatul obținut în partida cu FCSB, partidă terminată la egalitate, scor 2-2.
21.04.2024 | 00:40
Bogdan Lobont transant dupa FCSB  Rapid 22 Suntem nemultumiti Ce zice de arbitraj Tu ai vazut
Bogdan Lobont reacționează in meciul de fotbal dintre FCSB si Rapid Bucuresti, din cadrul Play off-ului Superligii Superbet, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata 20 aprilie 2024. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Rapid și FCSB au terminat la egalitate derby-ul din ultima etapă a play-off-ului din Superliga, scor 2-2. Darius Olaru, Alex Băluță, Krasniqi și Rrahmani au fost protagoniștii principali ai partidei dintre cele două rivale.

Reacția lui Bogdan Lobonț după egalul cu FCSB: „Suntem nemulțumiți”

Noul antrenor al celor de la Rapid, Bogdan Lobonț, a vorbit la flash-interviu despre rezultatul de egalitate obținut de formația din Giulești în derby-ul cu FCSB, derby în care s-a bătut recordul de spectatori prezenți la un meci în sezonul actual de Superliga.

ADVERTISEMENT

„Din câte am înțeles sunt chestiuni birocratice și se vor regla în câteva zile. Este important că am putut să dau indicații. Bogdan Lobonț nu a schimbat nimic.

”Normal că suntem nemulțumiți! Puteam să facem mai mult și este mult de muncă la apartenența la tot ceea ce înseamnă Rapid. Cine a schimbat ceva, au fost jucătorii. Eu cred că ei pot mai mult”, a declarat Bogdan Lobonț la flash-interviul de la finalul partidei cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Bogdan Lobonț a ales să nu comenteze deciziile de arbitrajul din partida cu FCSB

„Pisica” ,așa cum era numit Bogdan Lobonț pe vremea când era fotbalist, a ales să nu comenteze prea mult deciziile de arbitraj luate de Marcel Bîrsan din partida cu FCSB.

„Normal că suntem nemulțumiți! Puteam să facem mai mult și este mult de muncă la apartenența la tot ceea ce înseamnă Rapid. Trebuie să muncim mai mult în această direcție. Puteam să câștigăm, puteam să pierdem.

ADVERTISEMENT

Au fost șase goluri, două anulate de VAR. Este important că am pus probleme, dar ne pare rău că i-am pierdut pe Iacob și Hromada, care s-au accidentat.

Tu ai văzut? Te întreb… Ai văzut? De unde eram nu aveam cum să văd, că nu sunt 3D. Nu am văzut nimic și nu comentez deciziile arbitrilor. Învățăm din aceste experiențe”, a mai afirmat Lobonț.

ADVERTISEMENT

În urma egalului cu FCSB, Rapid București a reușit să pună punct unei serii de 4 meciuri fără victorie, serie în care echipa din Giulești nu a obținut nici măcar un punct și a ajuns la 16 puncte de formația lui Gigi Becali, luându-și astfel gândul de la titlu sezonul acesta.

ADVERTISEMENT