Sport

Adio EURO 2024! Verdict teribil pentru Vlad Chiricheș, ieșit accidentat în derby-ul FCSB – Rapid! Cât va lipsi fundașul roș-albaștrilor. Update exclusiv

Vlad Chiricheș a părăsit terenul accidentat în prima repriză a derby-ului FCSB - Rapid! „Veteranul” din apărarea „roș-albaștrilor” va lipsi de la EURO 2024.
21.04.2024 | 21:35
Adio EURO 2024 Verdict teribil pentru Vlad Chiriches iesit accidentat in derbyul FCSB  Rapid Cat va lipsi fundasul rosalbastrilor Update exclusiv
Vlad Chiricheș a ieșit accidentat de pe teren înainte de pauză la derby-ul FCSB - Rapid. Foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT
21-04-2024
18:36

Verdict crunt pentru Vlad Chiricheș! Cât lipsește fundașul FCSB

Vlad Chiricheș a părăsit terenul accidentat în minutul 42 al meciului FCSB – Rapid, scor 2-2, în etapa a 5-a din play-off-ul SuperLigii. Fundașul central al roș-albaștrilor a acuzat probleme medicale la cot. 

Horia Ivanovici a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1 că Vlad Chiricheș a suferit o fractură. Fostul căpitan al naționalei României va lipsi o perioadă cuprinsă între 4 și 5 săptămâni. 

Veștile sunt cât se poate de groaznice pentru Vlad Chiricheș. Fundașul nu va mai juca în acest sezon și nu va fi în lotul naționalei României pentru EURO 2024. 

20-04-2024
20:09

Vlad Chiricheș are fractură!

Ieșit accidentat în derby-ul cu Rapid, Vlad Chiricheș a primit o veste groaznică. Conform informațiilor FANATIK, fundașul central a suferit o fractură și nu mai are nicio șansă să mai joace în acest sezon și să mai prindă un loc în lotul de EURO 2024. 

După revenirea pe gazon în acest play-off, Chiricheș a avut evoluții foarte bune și putea deveni o soluție pentru naționala României la EURO 2024.

Derby-ul FCSB – Rapid s-a încheiat pentru Vlad Chiricheș în minutul 42. Fundașul central în vârstă de 34 de ani a fost înlocuit cu Joyskim Dawa pe fondul unor probleme medicale pe care le acuză fostul căpitan al naționalei României.

Vlad Chiricheș a ieșit accidentat din FCSB – Rapid! Fundașul „roș-albaștrilor” a acuzat probleme medicale

Pierdere importantă pentru FCSB chiar înainte de pauza derby-ului cu Rapid. Vlad Chiricheș a fost schimbat în centrul apărării cu Joyskim Dawa. În primă fază, fundașul român a primit îngrijiri medicale la marginea terenului.

ADVERTISEMENT

Fundașul de 34 de ani a acuzat dureri la cot și nu a mai putut continua duelul cu Rapid de pe Arena Națională. VEZI VIDEO AICI. Rămâne de văzut dacă accidentarea lui Chiricheș este una ușoară. Pe toată durata pauzei, Joyskim Dawa a rămas pe teren pentru a se încălzi.

Înainte de partida cu Rapid, FCSB nu a primit gol în ultimele 3 meciuri, exact de la revenirea lui Chiricheș pe teren. Echipa lui Gigi Becali îi va avea în apărare în a doua repriză a derby-ului cu Rapid pe Vali Crețu, Joyskim Dawa, Siyabonga Ngezana și Risto Radunovic.

ADVERTISEMENT
Joyskim Dawa s-a încălzit pe toată durata pauzei la FCSB - Rapid. Foto. FANATIK.
Joyskim Dawa s-a încălzit pe toată durata pauzei la FCSB – Rapid. Foto. FANATIK.

Kosovarii de la Rapid au întors scorul până la pauză cu FCSB

FCSB a început în forță derby-ul cu Rapid de pe Arena Națională. Florinel Coman a reușit să marcheze, însă golul „șeptarului” a fost anulat, corect, pe motiv de ofsaid. În minutul 10, Darius Olaru a reușit să deschidă scorul.

Replica Rapidului nu a întârziat să apară. La două minute distanță după golul FCSB-ului, echipa antrenată de tandemul Bogdan Lobonț – Adrian Iencsi a punctat pe tabelă prin Ermal Krasniqi. Albion Rrahmani i-a pasat decisiv compatriotului său.

ADVERTISEMENT

În minutul 16, Albion Rrahmani a adus-o pe Rapid în avantaj cu o lovitură de cap. Claudiu Petrila a centrat excelent, iar atacantul în vârstă de 23 de ani l-a învins pe Ștefan Târnovanu. Tabela a rămas intactă până la pauză.

Alexandru Pantea și Ovidiu Popescu, spectatori de lux la FCSB – Rapid

Alexandru Pantea și Ovidiu Popescu, ale căror accidentări grave au fost dezvăluite în exclusivitate de FANATIK, au venit sâmbătă seară la Arena Națională pentru a urmări derby-ul cu FCSB. Deși a scăpat de cârje, Pantea va absenta o lungă perioadă de timp.

ADVERTISEMENT

FCSB are nevoie de victorie pentru a spera la câștigarea titlului încă de la finalul etapei a 5-a din play-off-ul SuperLigii. Dacă va învinge Rapid, echipa lui Gigi Becali mai are nevoie doar de un pas greșit al Universității Craiova cu Sepsi la Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT
2.20 este cota BETANO pentru „2 solist” la derby-ul Sepsi - FCSB