Sport

Adi Popa și-a pus toată SuperLiga în cap! Vrea CSA Steaua – Dinamo în Liga 2 și FCSB să nu ia titlul: „Mi-ar plăcea”

Adi Popa a făcut o serie de declarații cu care ar putea să-i scoată din sărite pe rivali. Revenit la CSA Steaua, fotbalistul o vrea pe Dinamo în Liga 2.
04.04.2024 | 12:43
Adi Popa sia pus toata SuperLiga in cap Vrea CSA Steaua  Dinamo in Liga 2 si FCSB sa nu ia titlul Miar placea
Adi Popa a vorbit despre SuperLiga. Jucătorul de la CSA Steaua o vrea pe Dinamo retrogradată și pe FCSB să rateze titlul. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Adi Popa a revenit la CSA Steaua, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK, după o jumătate de sezon în care a îmbrăcat tricoul celor de la Concordia Chiajna. „Motoreta” a vorbit despre lupta la titlu din SuperLiga și a declarat că nu vrea ca FCSB să se încoroneze campioană. Totodată, fotbalistul de 35 de ani vrea derby-ul CSA Steaua – Dinamo în Liga 2.

Adi Popa și-a pus toată SuperLiga în cap! Vrea CSA Steaua – Dinamo în Liga 2 și FCSB să nu ia titlul: „Mi-ar plăcea”

Adi Popa a mai evoluat pentru CSA Steaua în perioada septembrie 2021 – iulie 2023. În prima parte a sezonului, jucătorul care evoluează în extrema dreaptă a fost legitimat la Concordia Chiajna. Revenit în Ghencea, Adi Popa vrea ca Dinamo să retrogradeze pentru ca liga secundă să fie „aprinsă” de derby-ul cu CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

Totodată, Adi Popa a vorbit despre lupta la titlu în SuperLiga. Fost jucător la FCSB, Adi Popa și-ar dori ca echipa lui Gigi Becali să piardă derby-ul cu Universitatea Craiova de la finalul săptămânii, iar lupta la titlu să se relanseze.

”FCSB este foarte pragmatică, le-a lipsit când nu au câștigat titlul. Experiența este de partea FCSB. Distanța este de partea lor. FCSB are mai multe atuuri și nu mai sunt meciuri. Urmăritoarele vor juca din nou între ele, e greu să cred ca Universitatea Craiova să câștige toate meciurile.

ADVERTISEMENT

„E greu să câștige Universitatea Craiova pe Arena Națională. La egal, tot FCSB va fi campioană”

Și la egal, tot FCSB va fi campioană. E greu să câștige Craiova pe Arena Națională, după mulți ani în care nu a câștigat aici. Deși mi-ar plăcea să câștige Craiova, ca să se relanseze campionatul.

Să vedem până în ultimele etape un campionat strâns, pentru locul doi, locul trei, dar valoarea este de partea FCSB-ului. Au jucatori buni, în formă, Coman, Olaru, sunt bine.

ADVERTISEMENT

Sincer mi-aș dori să retrogradeze Dinamo, ca să mă întâlnesc din nou cu ei în liga a doua. Ca stelist îmi doresc să mai avem un derby în liga a doua. Nu le vreau răul. Ar fi o emulație din nou, dar nu cred că vor retrograda”, a declarat Adi Popa, conform ProSport.

Adi Popa luptă cu CSA Steaua în play-out-ul ligii secunde

Adi Popa a revenit la CSA Steaua, însă clubul deținut de Ministerul Apărării se confruntă cu aceleași probleme administrative. „Militarii” nu pot promova în SuperLiga, deoarece reprezintă un club de drept public.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, CSA Steaua a avut un sezon modest și a ratat calificarea în play-off-ul ligii secunde. Echipa antrenată de Daniel Oprița evoluează în play-out și ocupă primul loc, la egalitate cu Chindia Târgoviște pe locul secund (31 de puncte).

ADVERTISEMENT