Sport

Adi Vasile le-a bătut obrazul fanilor care i-au cerut demisia: “Trebuie să înţelegem asta!”

CSM Bucureşti a pierdut al treilea meci din grupele Champions League, iar la final fanii i-au cerut demisia lui Adi Vasile. Antrenorul le-a răspuns fanilor şi le-a bătut obrazul.
21.10.2023 | 22:21
Adi Vasile lea batut obrazul fanilor care iau cerut demisia Trebuie sa intelegem asta
Adi Vasile le-a bătut obrazul fanilor care i-au cerut demisia: "Trebuie să înţelegem asta!". Sursa: captură tv
ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti a pierdut al treilea meci din grupele EHF Champions League în acest sezon, scor 28-30. “Tigroaicele” au căzut după pauză când franţuzoaicele s-au desprins la cinci goluri. Până la final, nu au putut decât să limiteze scorul.

Adi Vasile le-a bătut obrazul fanilor care i-au cerut demisia: “Emoția nu ne guvernează gândirea”

Imediat după fluierul final, fanii prezenţi în Sala Polivalentă au cerut demisia antrenorului Adi Vasile. Tehnicianul de la CSM Bucureşti le-a bătut obrazul celor care strigau din tribune şi a făcut semne prin care să tacă:

ADVERTISEMENT

“E cu multă suferință, cu multă durere. O simțit cu toții, fiecare că suntem jucători, oameni din club sau fani. E un moment delicat în care trebuie să înțelegem că emoția nu ne guvernează gândirea.

“Celor care astăzi sunt nemulțumiți le spun că sper să vină în continuare”

Trebuie să înțelegem că trebuie să fim uniți zi de zi, să încercăm să rezolvăm lucrurile împreună. Avem mai multe greutăți decât sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fiu foarte sincer, nu e ușor. Nu e ușor pentru niciun om, dar aleg să fiu foarte bine conectat la echipă. Trebuie să mergem mai departe cu caractere puternice.

Cei mai mulți dintre oamenii care vin alături de noi an de an înțeleg. Celor care astăzi sunt nemulțumiți le spun că sper să vină în continuare. Trebuie să le spun și că în astfel de momente, fetele au nevoie de cât mai multă dragoste și sprijin”, a explicat Adi Vasile la final.

ADVERTISEMENT

După a treia înfrângere din cinci meciuri în grupele EHF Champions League, Adi Vasile a declarat că CSM Bucureşti putea gestiona mai bine finalul pentru că avea şansa să întoarcă meciul:

“Cred că a fost un meci foarte dificil în mare parte din repriza a doua. Realitatea este că am pierdut. Poate am fi putut gestiona și altfel situația. Meciul putea merge oriunde în ultimele minute.

ADVERTISEMENT

Ar fi bine și într-o zi mai grea să nu ajungem acolo să se ducă totul pe muchie. E nevoie de muncă și de înțelegere ca să ajunge unde ne dorim peste câteva luni”, a spus Adi Vasile la final.

ADVERTISEMENT