Life

Adina Halas, peripeții de vacanță! Nu a avut cu ce să se îmbrace

Adina Halas are un job pe care mulţi şi l-ar dori: este travel influencer, aşa că se plimbă în jurul lumii şi postează totul pe Instagram.
16.11.2023 | 16:00
Adina Halas peripetii de vacanta Nu a avut cu ce sa se imbrace
Adina Halas a trecut prin momente grele în vacanță / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă aruncaţi un ochi pe Instagram-ul Adinei Halas, n-aveţi cum să nu fiţi invidioşi! Măcar puţin! Recunoaşteţi! Imaginile din călătoriile vedetei sunt absolut fabuloase, iar locaţiile, de vis! Face înconjurul lumii, degustă cele mai delicioase preparate, vizitează locuri care îţi taie răsuflarea, iar apoi postează totul online! Aşadar, urmăritorii ei sunt mereu bine puşi la punct cu orice pas al vedetei!

Adina Halas, vacanțe fără număr

Numai anul acesta fosta asistentă TV s-a delectat în mai multe vacanţe decât avem unii în 3 ani! “Anul acesta am mers în Jamaica, de două ori în Italia, Germania, Bulgaria, Grecia.” ne-a povestit Adina.

ADVERTISEMENT

Însă, chiar dacă totul pare poleit în acest miraj al Internetului, să ştiţi că nu este mereu doar lapte şi miere! Plimbările sunt o relaxare, asta este cert, însă vin la pachet şi cu multe surprize şi provocări intense! Unele, mai puţin plăcute…

“Cea mai haioasă întâmplare a fost când m-am întâlnit cu prietena mea din Canada , în Algarve. Am închiriat o vilă superbă, numai că mi-au întârziat bagajele 24 de ore, aşa că a trebuit să stau o zi în hainele prietenei mele!”, îşi aminteşte acum amuzată Adina, deşi pe moment întâmplarea nu i s-a părut deloc amuzantă.

ADVERTISEMENT

Chiar şi aşa, după ce a fost nevoită să împrumute hainele amicei sale, vedeta ştie cum să facă mereu Rai din ce are! Chiar dacă uneori socoteală de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, Adina Halas susţine că nu a fost niciodata dezamagită de vreo destinaţie.

Pentru că mereu alege să vadă partea frumoasă din orice locaţie, întotdeauna are parte doar de clipe de neuitat şi face abstracţie de dezavantaje. Ba mai mult, unele destinaţii i-au intrat atât de mult la suflet, încât vrea să le vadă din nou, cu orice preţ! “Laponia mi-a plăcut la nebunie şi mi-ar plăcea să revin acolo!”, spune ea.

ADVERTISEMENT

Fiul de 12 ani al Adinei, deja un mic explorator!

Soţul său, Lucian, este partenerul perfect în concedii, căci îi împărtăşeşte dragostea pentru vacanţe în totalitate! De asemenea, Serghei, fiul lor, le-a moştenit deja pasiunea pentru călătorii!

Deşi alţi copii de vârsta lui visează la jucării sofisticate, gadget-uri sau petreceri tematice când se apropie aniversarea lor, băieţelul Adinei are alte înclinaţii. “Şi eu, şi Lucian suntem pasionaţi de călătorii.

ADVERTISEMENT

Copilul a luat de la amândoi, vrea să meargă şi acolo, şi acolo. Anul acesta, când a făcut 12 ani, l-am dus în Veneţia! Serghei îşi dorea foarte mult să ajungă acolo, aşa că i-am oferit această experienţă!”, spune Adina.

Şi lista Adinei de căltorii este, în continuare, foarte lungă! Deşi a văzut până în prezent zeci de destinaţii, vedeta are planuri măreţe şi pentru 2024. Planuri, departe de Europa!

“Canada este pe lista mea! De asemenea, aş vrea să ajung în State, Mauritius, Japonia, Australia, Bali”, ne-a dezvăluit Adina Halas ca fiind planurile pentru 2024.

Ce face, de Sărbători, Adina Halas?

Ehe, ce să mai! Lista este lungă! Chiar dacă este o mare împătimită a vacanţelor, de sărbători Adina alege liniştea în detrimentul destinaţiilor de lux. Aşadar, sărbătorile de iarnă o prind pe meleagurile autohtone.

“Pentru mine, sărbătorile înseamnă tihnă, familie, prieteni. Mi s-a întâmplat o singură dată să fac sărbătorile în altă parte a lumii, însă cel mai bine mă simt când sunt de sărbători acasă!”, ne-a mai spus ea.

Chiar dacă anul acesta va rămâne alături de cei dragi, vedeta îşi aduce aminte cu drag chiar şi azi unul dintre cele mai tari revelioane pe care le-a petrecut peste hotare.
“Un Revelion distractiv l-am petrecut într-un club din Ibiza, alături de o gaşcă de prieteni. În ultimii ani însă, prefer cercurile mai restrânse, elemente de fine dining, prieteni cu care să stau doar la poveşti. Nu mă mai văd în zona de clubăreală!”, a concluzionat vedeta.

ADVERTISEMENT