News

”Adio, Ana!” Femeia ucisă de câini, condusă pe ultimul drum. Mesajul fostului soț

Momente emoționante la Baia Mare, acolo unde Ana Oros, femeia care a fost ucisă de câini în apropiere de Lacul Morii, a fost condusă pe ultimul drum.
28.01.2023 | 21:49
Adio Ana Femeia ucisa de caini condusa pe ultimul drum Mesajul fostului sot
Ana Oros, femeia de 43 de ani ucisă de câini în apropierea Lacului Morii din București / Foto: Ana Oros Facebook
ADVERTISEMENT

Ana Oros s-a întors acasă, la Baia Mare, și a fost condusă pe ultimul drum de rude și apropiați. În vârstă de 43 de ani, femeia a lăsat în urma ei un băiețel de 11 ani care va crește fără mamă și multe gesturi de neputință din partea autorităților care nu au făcut decât să-și paseze responsabilitatea.

Fostul soț al femeii ucise de câini: ”Ana a plecat acasă”

Pentru Ana Oros, ultimul drum a fost la Cimitirul Horea 1, acolo unde a fost condusă de câteva zeci de persoane, printre care și fostul soț, care a postat un mesaj în mediul online.

ADVERTISEMENT

”Ana a plecat acasă… Vă mulțumesc tuturor celor care ați adus un ultim omagiu și ne-ați fost alături în aceste momente dificile”, a scris bărbatul.

Trupul Anei Oros a rămas câteva zile la București, înainte de a fi adus la Baia Mare, pentru ca și colegii și cunoscuții de aici să-și poată lua adio de la ea.

ADVERTISEMENT

Ana Oros lucra la direcția de mediu din cadrul Primăriei Municipiului București, iar în timpul liber făcea voluntariat. Moartea ei e cu atât mai dramatică și neașteptată cu cât, în urmă cu un an, ea fusese atacată de câini în același loc și abia scăpase cu viață după ce fusese salvată de câțiva bicicliști.

Ana Oros și-a povestit în FANATIK experiența traumatizantă de anul trecut

„Eu cunoșteam câinii, dar erau două haite. Pe una o puteam struni, pe cealaltă, la fel, dar erau amândouă și nu am putut. Mă bucur că au fost acei oameni, acel biciclist, să mă salveze.

ADVERTISEMENT

Avusesem și o premoniție că se va întâmpla ceva rău. Există un Dumnezeu, am avut puțin noroc, au existat și cazuri fatale. Știu că s-au sesizat autoritățile.

Sper că se vor lua măsurile administrative potrivite, că se vor implica cele două primării care se ocupă de amenajarea zonei Lacul Morii și în amonte, pe Dâmbovița, către Stadionul Chiajna”, a povestit Ana Oros pentru FANATIK, în aprilie 2022, la scurtă vreme după ce fusese atacată prima dată de câini.

ADVERTISEMENT

Potrivit medicilor legiști, moartea Anei a survenit în urma secționării arterei femurale, ca urmare a mușcăturilor animalelor care au atacat-o. Practic, decesul s-a produs din cauza pierderii de sânge.

ADVERTISEMENT