Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adio, fani! Record negativ de bilete vândute la România – Kosovo

Record negativ de bilete vândute la România - Kosovo. Câte tichete s-au dat până sâmbătă seară la ultimul meci al „tricolorilor” din septembrie.
10.09.2023 | 18:09
Adio fani Record negativ de bilete vandute la Romania  Kosovo
Câte bilete s-au vândut la meciul România - Kosovo. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

România și Israel au remizat, scor 1-1, în meciul din preliminariile Euro 2024. La partida găzduită de Arena Națională au asistat peste 49.000 de suporteri, iar atmosfera a fost de-a dreptul incendiară. În ceea ce privește meciul cu Kosovo, fanii nu s-au înghesuit să cumpere bilete.

Adio, fani! Record negativ de bilete vândute la România – Kosovo

Meciul România – Israel 1-1 a urcat pe locul 6 în topul asistențelor la partidele „tricolorilor” de pe Arena Națională. Emulația a fost extraordinară în rândul suporterilor care au creat o atmosferă de vis, însă jocul nu a fost cel așteptat.

ADVERTISEMENT

Nu la fel stă situația înaintea meciului României cu Kosovo, marți, 12 septembrie, ora 21:45, pe Arena Națională. În cadrul unei ediții speciale a emisiunii FANATIK SUPERLIGA jurnalistul Gabi Safta a dezvăluit, potrivit unor surse federale, că până sâmbătă seară s-au vândut 14.000 de bilete.

„Am două informații. Surse federale mi-au spus că până aseară (sâmbătă seară) s-au vândut 14.000 de bilete și sursa spunea că se stă slăbuț la acest capitol.

ADVERTISEMENT

Sigur nu vor fi mulți spectatori din cauza a trei motive: începe școala, marți seară și rezultatul mai puțin bun de sâmbătă. O sursă de la ticketing, de la cei care vând bilete a spus că 12.500 de bilete au fost vândute până sâmbătă seară”, a dezvăluit jurnalistul Gabi Safta, la FANATIK SUPERLIGA.

Dănuț Lupu nu se așteaptă la o asistență ridicată: „A fost o dezamăgire”

Horia Ivanovici consideră că nu rezultatul, ci jocul arătat de naționala lui Edi Iordănescu i-a dezamăgit pe oameni. Totuși, dacă ar fi câștigat cu Israel, Horia Ivanovici este convins că România ar fi jucat cu 50.000 de oameni în tribună contra naționalei statului Kosovo.

ADVERTISEMENT

„Mai mult de 20-25.000 nu vor fi. E marți meciul, e în timpul săptămânii, încep copiii școala și nu o să vină la fel de multă lume din provincie”, a spus Dănuț Lupu.

„A fost o dezamăgire, a fost atmosfera senzațională 50.000 de oameni, că-i batem. Nu rezultatul, pentru că rezultatul este extraordinar, ci jocul nostru i-a dezamăgit pe oameni.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr este și în timpul săptămânii, și asta contează. Eu vă spun, dacă băteam 3-1 pe Israel jucam cu 50.000 de oameni cu Kosovo. Ține de joc. Lumea este dezamăgită. Dane, ai avut dreptate! Or să fie vreo 25.000”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30 LIVE doar pe FANATIK.RO. Emisiunea poate fi urmărită în aceleași zile, ora 17:30, ÎN PREMIERĂ, pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Câte bilete s-au vândut la România - Kosovo

ADVERTISEMENT