Life

O adolescentă de 15 ani i-a impresionat pe jurații de la Imperiul Leilor. “Tu ești un model”

O elevă de 15 ani i-a cucerit pe jurații de la Imperiul Leilor, în ediția de miercuri, 16 februarie. Pentru a-și dezvolta afacerea Petra Pătrănoiu a cerut 30.000 de euro.
17.02.2022 | 15:52
O adolescenta de 15 ani ia impresionat pe juratii de la Imperiul Leilor Tu esti un model
O adolescentă de 15 ani i-a impresionat pe jurații de la Imperiul Leilor. Sursă foto: Pro Tv
ADVERTISEMENT

Antreprenorii au venit la Imperiul Leilor și au încercat să-i impresioneze pe Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Dragoș Petrescu și Sebastian Dobrincu pentru a primi ajutorul dorit.

Una dintre concurente a reușit însă să-i cucerească pe lei.

La doar 15 ani, Petra Pătrănoiu le-a prezentat compania pe care a fondat-o și a cerut 30.000 de euro pentru 20% din acțiuni.

ADVERTISEMENT

O adolescentă de 15 ani i-a impresionat pe jurații de la Imperiul Leilor. “Tu ești un model”

O adolescentă care nu și-a terminat deocamdată studiile a reușit să uimească pe toată lumea la Imperiul Leilor.

Petra Pătrănoiu a apărut încrezătoare în fața leilor și și-a prezentat planul. Aceasta a fondat o companie care comercializează produse  cosmetice sustenabile destinate adolescenților. Un stil de viață sustenabil înseamnă în viziunea ei folosirea produselor care nu au fost obținute prin afectarea climei și care să nu aibă un impact negativ asupra mediului.

ADVERTISEMENT

Petra Pătrănoiu s-a gândit să-și facă un site pentru a vinde produsele sustenabile. Acestea provin de la producători extrem de cunoscuți. În plus, vrea să-și facă și un blog unde să promoveze un stil de viață sustenabil. Pentru a-și dezvolta afacerea, tânăra a cerut 30.000 de euro în schimbul a 20% din acțiuni.

Energia de care a dat dovadă și felul ei de a fi i-a impresionat imediat pe lei.

“Petra, te iubesc! Ai reușit să mă impresionezi enorm. Tu ești un om corect, etic, un model”, i-a transmis Cristina Bâtlan la Pro Tv.

ADVERTISEMENT

În final, tânăra a reușit să obțină dublul sumei cerute de la Cristina Bâtlan și Dr. Wargha Enayati. Dragoș Petrescu a decis să nu investească într-un domeniu care nu îl atrage, dar pentru că a considerat că Petra are un potențial imens i-a făcut cadou 5.000 euro.

Ce vrea să facă Petra cu banii câștigați

Petra Pătrănoiu a dezvăluit de ce și-a dorit să deschidă o afacere pentru a aduna bani. Visul său este să studieze Managementul Afacerilor la Harvard. Sebastian Dobrincu a fost impresionat și i-a spus că îi va plăti el primul an de facultate dacă va merge la Harvard.

ADVERTISEMENT

“Dacă intri la Harvard, sunt dispus să-ți plătesc primul an de facultate. Nu o să investesc astăzi, dar vreau să investesc în tine, ca antreprenor”, a declarat Dobrincu.

Tânăra de 15 ani adoră sportul, mai ales scrima și șahul.

ADVERTISEMENT