News

Doi adolescenți din Vrancea s-au filmat dansând pe o maşină de poliţie. Distracția transmisă pe TikTok i-a costat scump

Distracția i-a costat scump pe doi adolescenți din Vrancea care s-au filmat în timp ce dansau pe o mașină de poliție, iar apoi au postat filmulețul pe internet
07.12.2021 | 11:38
Doi adolescenti din Vrancea sau filmat dansand pe o masina de politie Distractia transmisa pe TikTok ia costat scump
ADVERTISEMENT

Doi adolescenți din Vrancea sunt anchetați după ce s-au filmat dansând pe o mașină de poliție, iar apoi au postat filmulețul pe TikTok. Cei doi au crezut, probabil, că fapta lor va trece neobservată, însă au subestimat puterea internetului de a viraliza situații neobișnuite.

Adolescenți din Vrancea, dans pe o mașină de poliție

Incidentul a avut loc luni seară, 06 decembrie, în jurul orei 22:00.

Doi minori din localitatea Tâmboiești, din județul Vrancea, s-au urcat pe o autospecială a poliției și au început să danseze pe ritmuri de manele.

ADVERTISEMENT

Cum nu era niciun om al legii prin apropiere, copiii și-au făcut de cap, negândindu-se la consecințe.

Cei doi ar fi putut să scape nepedepsiți, însă dorința de a se lăuda pe rețelele sociale cu isprava lor le-a adus și un dosar penal.

ADVERTISEMENT

Sursa video: Jurnal de Vrancea

Like-uri pe TikTok, dosar penal în viața reală

Fericirea că videoclipul lor în care s-au urcat pe o mașină de poliție în timp ce dansau pe manele are multe aprecieri pe TikTok nu a durat prea mult.

Puțin mai târziu, adolescenții au fost prinși de oamenii legii și au aflat că fapta lor a avut un preț destul de mare, un dosar penal.

ADVERTISEMENT

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, petrecăreții sunt doi copii în vârstă de 15, respectiv 16 ani. Aceștia au fost identificaţi luni noapte.

“Aseară, în jurul orei 22.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală au identificat doi minori, de 15, respectiv 16 ani, care se urcaseră  pe o autospecială de poliţie.  Gestul lor a fost filmat şi postat pe o reţea de socializare.

ADVERTISEMENT

Deşi poliţiştii nu se aflau în apropiere în acel moment, iar tinerii probabil au crezut că gestul lor nu va avea repercusiuni, la scurt timp după vizionarea imaginilor video înregistrate şi postate, cei doi au fost identificaţi”, a precizat IPJ Vrancea.

Tinerii au fost duşi la sediul Poliţiei și vor fi cercetați penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

Indignare pe internet, la filmulețul cu dansul pe mașina de poliție

Zeci de persoane și-au arătat indignarea pe rețelele sociale în urma postării filmulețului în care cei doi adolescenți dansau pe ritmuri de manele pe o mașină de poliție.

Un exemplu de comentariu a fost al unei femei care i-a blamat pe părinții adolescenților în cauză, spunând că lipsa educației este de vină pentru fapta celor doi.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: