Life

Adrian Alexandrov, întâlnire cu o femeie celebră din România, în timp ce Elena Udrea e la închisoare

Cu cine s-a întâlnit Adrian Alexandrov la un restaurant, în timp ce Elena Udrea e la închisoare. Este vorba despre o femeie celebră de la noi din țară.
01.09.2022 | 08:25
Adrian Alexandrov intalnire cu o femeie celebra din Romania in timp ce Elena Udrea e la inchisoare
Cu ce femeie celebră s-a întâlnit Adrian Alexandrov la un restaurant din Capitală. Foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Adrian Alexandrov a fost surprins în compania unei femei celebre la un restaurant din Capitală. Cu cine s-a întâlnit partenerul Elenei Udrea.

Cu ce femeie celebră s-a întâlnit Adrian Alexandrov la un restaurant din Capitală

Adrian Alexandrov se ocupă acum de creșterea fetiței sale și a Elenei Udrea, având în vedere că fosta politiciană a ajuns după gratii.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost văzut recent în compania unei alte femei celebre din România, la un restaurant din Capitală.

Adrian Alexandrov a coborât din bolidul său de lux pentru a se întâlni cu Andreea Cosma, fostă membră a Camerei Deputaților, care îl aștepta deja la o masă, conform Spynews.

ADVERTISEMENT

Cei doi au discutat puțin, iar după aceea Adrian Alexandrov a plecat de la restaurant, în timp ce Andreea Cosma a rămas acolo, mutându-se la masă cu alte persoane.

Elena Udrea, extrem de nemulțumită că nu își poate vedea și îmbrățișa fetița

Elena Udrea trebuie să stea șase ani după gratii, aceasta fiind pedeapsa pe care a primit-o de la instanță. Aceasta era foarte nemulțumită că nu își poate vedea și îmbrățisa fetița.

ADVERTISEMENT

Fostul ministrul al turismului se plângea că și-a putut vedea fetița pe care o are împreună cu Adrian Alexandrov abia după patru luni de când se afla în spatele gratiilor.

De asemenea, Elena Udrea critica faptul că mamele nu își pot îmbrățișa copiii din cauza unui geam care ar trebui să îi protejeze pe micuți de persoanele închise.

ADVERTISEMENT

„Dar, dacă tot au fost știri despre întâlnirea pe care am avut-o cu fetița mea, o să aduc în discuții o știre absurdă creată de prevederea legală care face ca un copil să își vadă mama aflată în detenție doar printr-un geam numit “dispozitiv de protecție”, fără să poată atinge, fără să îi poată sta în brațe, fără să poată simți iubirea mamei, care îi lipsește atât de mult. Cine a putut gândi o tâmpenie ca asta?

Dacă tot există o cameră special amenajată pentru astfel de întâlniri “mama și copilul”, de ce nu se permit aceste vizite aici fără să fie nevoie de nenumărate avize, aprobări și semnături ajungând până la cea a directorului penitenciarului?”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: