Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Culisele scandalului Daniel Oprița – Florin Talpan la CSA Steaua. „Țipa că mă dă afară, că nu știu cine e el, că el m-a făcut cunoscut…” Video exclusiv

CSA Steaua stă pe un butoi cu pulbere, iar antrenorul Daniel Oprița a oferit noi detalii din culisele „războiului” pe care-l duce cu juristul Florin Talpan.
17.05.2023 | 15:32
Culisele scandalului Daniel Oprita  Florin Talpan la CSA Steaua Tipa ca ma da afara ca nu stiu cine e el ca el ma facut cunoscut Video exclusiv
Daniel Oprița a vorbit despre plecarea de la Steaua. Răspunsuri pe placul lui Florin Talpan. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Imposibilitatea promovării în prima ligă și ultimele rezultate umilitoare cu Poli Iași și Dinamo au aruncat clubul CSA Steaua într-un haos de nedescris. Situația este cu adevărat explozivă, iar între antrenorul Daniel Oprița și juristul Florin Talpan a izbucnit un „război” în toată regula, cu acuze dure de ambele părți.

Daniel Oprița, noi detalii din culisele războiului cu Florin Talpan: „Țipa că mă dă afară!”

Înfrângerea dură suferită de CSA Steaua în derby-ul cu Dinamo a scos la iveală tensiunile existente în cadrul clubului din Ghencea între antrenorul Daniel Oprița și juristul Florin Talpan. Cei doi și-au cerut reciproc demisia, Talpan l-a acuzat în termeni duri pe tehnician, iar acesta din urmă nu i-a rămas dator.

ADVERTISEMENT

A venit cu propria versiune despre ceea ce s-a întâmplat între ei, dezvăluind că oficialul clubului i s-a adresat pe un ton răstit într-o convorbire telefonică, amenințându-l totodată că îl va da afară de la Steaua.

„Nu mai vreau să vorbesc, lucrurile sunt clare… Că l-am sunat, m-a sunat… Eu l-am sunat pentru că m-a căutat. A fost o persoană care m-a întrebat, că vrea numărul meu de telefon, să-mi ceară explicații. I-am spus «nu-i da numărul, sună-l să-ți spună ce vrea să mă întrebe». După care m-a sunat, l-am mai sunat și eu o dată, tot așa a fost…

ADVERTISEMENT

Zicea ceva în ziar de mine, eu am vrut să-l întreb de ce declară lucrurile astea… I-am închis telefonul pentru că ați văzut, dacă începe să vorbească, nu te mai poți înțelege cu el… I-am închis, după care m-a sunat și a început să țipe că mă dă afară, se duce la comandant și mă dă afară, că nu știu cine e el, de astea…”, a spus Daniel Oprița la FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Ioana Cosma.

În apărarea lui Daniel Oprița a sărit și Vivi Răchită, analistul FANATIK SUPERLIGA: „Îți spun eu de ce s-a ajuns aici. Oprița și jucătorii sunt foarte iubiți de suporteri, de Peluza Sud, iar Talpan e de partea cealaltă. Și vrea să rupă legătura.

ADVERTISEMENT

Că la noi în emisiune a făcut acele declarații, că cei de la AS 47 vor să vândă tricouri și materiale cu însemnele clubului, iar el s-a bătut să nu se întâmple asta. Ce-a făcut pentru club? Că nu și-a făcut treaba… Principalul obiectiv al lui, ca jurist al clubului, era să găsească forma legală ca echipa să promoveze în Liga 1”, a declaratRăchită.

VEZI VIDEO MAI JOS

Daniel Oprița continuă atacurile la adresa lui Florin Talpan: „Pentru el, nu se premiază locul 2!”

Supărarea tehnicianului la adresa juristului vine și din faptul că nu-i sunt recunoscute meritele pentru clasarea echipei pe locul 2, fiindcă din punctul său de vedere a obținut promovarea în prima ligă. Vina că CSA Steaua nu are drept de participare în SuperLiga le aparține oficialilor grupării „roș-albastre”, inclusiv lui Florin Talpan.

ADVERTISEMENT

„Nu l-ai auzit ce a putut să spună? Că el m-a făcut cunoscut, el m-a scos în lume. El ne-a scos în lume pe mine și pe Cian, care e un fost mare handbalist al lor… Dar nu mai vreau să vorbesc de el, că nu am timp de așa ceva, el are timp să se certe cu toată lumea.

Domnul jurist a zis că nu se duce la TAS decât dacă suntem pe locul 1. Nu acceptă locul 2. Deci, dacă noi suntem pe 2, lăsăm echipa de pe locul 3 să promoveze. Noi nu am fost campioni, locul 2 nu se premiază. Pentru el nu se premiază locul 2 și nu-l acceptă, deși Federația îți dă dreptul să promovezi. La locul 2 nu se duce, că-l doare piciorul.

Acum, dacă am promovat, s-a spălat pe mâini. El vrea doar locul 1, a găsit alt motiv. Dacă terminam pe locul 1, spunea că trebuia să avem zece puncte avans, că altfel nu acceptă, dacă terminăm la opt puncte…”, și-a încheiat Daniel Oprița intervenția la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT