Life

Adrian Enache, în doliu. Tatăl artistului a murit chiar înainte de spectacolul acestuia

Adrian Enache este în doliu. Se pare că tatăl artistului a murit chiar înainte ca fiul său să susțină un spectacol. Mirela Vaida a făcut anunțul trist.
19.06.2023 | 09:44
Adrian Enache in doliu Tatal artistului a murit chiar inainte de spectacolul acestuia
Tatăl lui Adrian Enache s-a stins din viață. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Enache este în doliu. Îndrăgitul artist și-a pierdut tatăl în urmă cu foarte puțin timp. Se pare că tragedia a avut loc chiar înainte ca acesta să susțină un spectacol. Nu și-a abandonat totuși fanii și a urcat pe scenă cu voie bună.

Adrian Enache, în doliu

Adrian Enache, în vârstă de 57 de ani, și-a pierdut tatăl. Dacă în urmă cu ceva timp a primit vestea că fiica lui, Diana Enache, este însărcinată, iată că acum, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

ADVERTISEMENT

Tatăl artistului, Vasile Enache, care avea mai bine de 80 de ani, s-a stins din viață duminică seară. Artistul nu și-a anulat însă spectacolul de noaptea trecută, a fost un profesionist și a urcat pe scenă, în ciuda durerii din sufletul său.

Mirela Vaida este cea care a confirmat momentele dificile prin care trece faimosul artist. Prezentatoarea tv a fost și ea la spectacolul de duminică și a fost impresionată de modul în care Adrian Enache a gestionat totul.

ADVERTISEMENT

De dragul publicului său, acesta a urcat pe scenă ca de fiecare dată și s-a comportat impecabil. Mai mult de atât, Mirela Vaida îl admiră pe Adrian Enache pentru cum a reușit să țină totul doar pentru el, având în vedere tragedia care a avut loc.

”Între momente plângea în culise”

Artistul a cântat ca la carte, a jucat, iar în pauze mergea în culise și plângea. Vedeta confirmă faptul că Adrian Enache este un mare artist și totodată, i-a transmis că este alături de el în această perioadă dificilă.

ADVERTISEMENT

„Vedeți voi… nici nu știu cum să mă exprim acum. Am avut spectacol în seara asta la @teatrultanase, alaturi de @adrianenacheofficial. Lui Adi i-a murit tatăl…înainte de spectacol…iar Adi a fost impecabil. 

A cântat, a jucat, iar, între momente, plângea în culise. Asta înseamnă să fii un mare artist. Să poți juca în momentele astea grele… @adrianenacheofficial suntem cu toții alături de tine..”, a scris Mirela Vaida pe pagina sa personală de Instagram.

ADVERTISEMENT

Menționăm că deși și-a pierdut tatăl, Adrian Enache se pregătește să devină bunic. Fiica sa Diana este însărcinată. Chiar și așa, artistul preferă să fie discret în continuare și să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. 

ADVERTISEMENT
Tags: