Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Ilie, ofertat de Dinamo! „Cristi Borcea mi-a pus pe masă un milion!” Ce răspuns „roș-albastru” i-a dat

Adrian Ilie a dezvăluit cum era să ajungă la Dinamo. „Cobra” a fost ofertat cu o sumă exorbitantă de către Cristi Borcea, dar legenda Stelei a spus pas
21.04.2024 | 11:10
Adrian Ilie ofertat de Dinamo Cristi Borcea mia pus pe masa un milion Ce raspuns rosalbastru ia dat
Adrian Ilie, ofertat de Dinamo! „Cristi Borcea mi-a pus pe masă un milion!” Ce răspuns „roș-albastru” i-a dat. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Ilie a dezvăluit cum era să ajungă la Dinamo. „Cobra” a fost ofertat cu o sumă exorbitantă de către Cristi Borcea, dar legenda Stelei a spus pas.

Adrian Ilie, la un pas de Dinamo. De ce l-a refuzat „Cobra” pe Cristi Borcea

Adrian Ilie (49 de ani) e stelist până în măduva oaselor. Fostul mare atacant român a dezvăluit cum putea ajunge la Dinamo, în vara lui 2004, după ce își încheiase socotelile cu Beșiktaș.

ADVERTISEMENT

„Am avut ofertă de la Dinamo și am refuzat-o. Pe la 30 de ani. 31-32? Terminasem contractul cu Beșiktaș. Aveau o echipă foarte bună. Era Borcea. Am avut o discuție cu el. Foarte mulți bani. Zicea că îmi dă 1.000.000 de euro.

(n.r. – Și de ce ai refuzat?) Aveau o echipă prea bună. Mi-era teamă că nu joc (n.r. – ironic). Eu sunt foarte bun prieten cu Cristi Borcea, eram și atunci cu Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT

Și au venit. Au zis Îl luăm pe Gică Popescu, facem echipă, vrem să mergem în Champions League. Și eu le-am zis Îmi pare rău, am jucat în altă parte. O să plec afară, nu rămân în țară”, a declarat Adi Ilie, în exclusiv pe FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

De-a lungul carierei, Adrian Ilie a jucat trei ani pentru Steaua, în perioada 1993-1996. În CV și-a mai trecut echipele Electroputere Craiova, Galatasaray, Valencia, Deportivo Alaves, Beșiktaș și Zurich.

ADVERTISEMENT

Ilie consideră că FCSB e continuatoarea Stelei: „N-am probleme cu fanii CSA”

În războiul FCSB vs. CSA Steaua, Adi Ilie a rămas alături de echipa lui Gigi Becali. La jumătatea anilor 2000, „Cobra” chiar a lucrat pentru latifundiarul din Pipera, în funcția de director sportiv.

„Nu am probleme cu fanii de la CSA în disputa aceasta cu FCSB. Sunt prieten cu suporteri din ambele tabere. Am jucat la Steaua trei ani. Din punctul meu de vedere, echipa lui Gigi Becali este continuatoarea Stelei.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău pentru ceea ce se petrece în ultimii ani. Cele două echipe puteau face un pact. Inclusiv în perioada în care eu am fost manager în Ghencea, au fost discuții în acest sens.

Dar nu s-a rezolvat nimic. Eu sunt prieten și cu cei de la CSA, și cu Gigi. Dar spun că FCSB e Steaua, fără discuție! Și nu pot fi acuzat de nimeni, pentru că eu nici măcar nu am fost crescut de copil în Ghencea, am fost crescut la Craiova”, dezvăluit Adrian Ilie, în 2023, într-un interviu eveniment pentru FANATIK.

ULUITOR! Adrian Ilie A AVUT OFERTA de 1 milion euro de la Dinamo | “Borcea MA OFERTASE!”

ADVERTISEMENT