Fotbal intern

Adrian Mihalcea, despre cum au decurs antrenamentele lui Dinamo: „Mă simt bine, puțin răgușit!” ?

23.05.2020 | 21:54
Adrian Mihalcea despre cum au decurs antrenamentele lui Dinamo Ma simt bine putin ragusit
ADVERTISEMENT

Adrian Mihalcea, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre cum decurg antrenamentele „câinilor” și despre reluarea campionatului.

Cum au decurs antrenamentele lui Dinamo sub conducerea lui Adrian Mihalcea

Adrian Mihalcea, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre reluarea campionatului și despre planurile sale pentru revenirea de formă a „câinilor”, dar și despre măsurile luate împotriva pandemiei de coronavirus:

ADVERTISEMENT

„Treaba merge foarte bine, băieții răspund cum trebuie după o perioadă atât de lungă. Jucătorii au făcut două teste de coronavirus, până acum toate au ieșit negativ, iar al treilea îl vom primi marți, 26 mai. Eu sunt puțin mai răgușit acum ?

Noi așteptăm, am stat într-o izolare două luni de zile, e puțin straniu să-l așteptăm și pe al treilea, dar asta este, eu cred că va fi totul ok, iar acum ne concentrăm pe antrenamentele pe grupuri de câte patru”.

ADVERTISEMENT

„Am lucrat mult tactic, am făcut distanțe, orientare, dar cele mai importante sunt cele colective, iar pregătirea decurge normal.

Nu toți băieții au venit la un nivel optim, dar băieții sunt în progres, sunt în parametrii pe care noi i-am stabilit. Am mai avea nevoie de 3-4 zile în plus, dar momentan lucrurile decurg bine. Nu avem accidentări, ceea ce e bine”, a mai spus Adrian Mihalcea pentru digisport.ro.

ADVERTISEMENT

„Vrem să susținem meciuri amicale și cu formații din play-off”

„N-am intrat în sală, dar am făcut forța pe teren. Dacă o ducem la extrem, ar trebui să dormim și cu mânușile pe mâini. Se mai întâlnescu unii cu alții, dar nu stau o perioadă lungă de timp să creeze suspiciuni. 

N’Diaye a știut că trebuie să vină la antrenamente, numai că a pierdut rezervarea la avion, din păcate pentru el, când va reveni va intra direct în izolare. 

ADVERTISEMENT

Așteptăm meciurile amicale și după să începem. Eu cred că vom juca două amicale, dacă nu chiar trei, depinde de data la care vom juca în campionat.

Amicalele le vom susține cu echipe de liga a doua, plus echipe de liga 1 din play-off, care și-ar dori un amical în condiții extrem de sigure cu noi, dar nu e nimic bătut în cuie”, a continuat antrenorul lui Dinamo.

„Băieții sunt remarcabili, au semnat prelungirea, iar săptămâna viitoare vor semna și restul, care încă au discuții și care sigur vor semna săptămâna viitoare.

N-am mai vorbit cu domnul Negoiță de când am semnat contractul, țin legătura cu Bogdan Bălănescu, Ionel Dănciulescu și Florin Prunea.

Contează mai puțin dacă se vinde sau nu clubul, important pentru noi e să ne pregătim cât mai bine pentru reluarea campionatului.

Eu cred că nu vor mai fi probleme financiare în viitor, mai avem și o semifinală de cupă, deci avem teoretic șanse să jucăm și finala și să o câștigăm”, a mai spus Adrian Mihalcea.

ADVERTISEMENT