Sport

Imagini uluitoare după Dinamo – FC Voluntari 1-1! Ultrașii i-au așteptat pe jucători la autocar: „Vă rupem picioarele”. S-a cerut demisia lui Zeljko Kopic. Video

Imagini uluitoare în jurul stadionului „Arcul de Triumf” după Dinamo - FC Voluntari, scor 1-1. Ultrașii „alb-roșiilor” i-au cerut demisia lui Zeljko Kopic.
26.04.2024 | 23:18
Suporterii au înconjurat autocarul lui Dinamo la finalul meciului cu FC Voluntari, scor 1-1. Foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Dinamo a remizat cu FC Voluntari, scor 1-1, în etapa a 7-a din play-out-ul SuperLigii. „Câinii” au irosit ocazia de a scăpa, temporar, de locurile retrogradabile. Ultrașii dinamoviști nu au putut trece cu vederea rezultatul dezamăgitor și au provocat un adevărat scandal la finalul meciului.

Imagini uluitoare după Dinamo – FC Voluntari 1-1! Ultrașii i-au așteptat pe jucători la autocar: „Vă rupem picioarele”

Suporterii lui Dinamo și-au pierdut răbdarea la finalul meciului cu FC Voluntari (1-1). Fanii „alb-roșiilor” i-au huiduit pe elevii lui Zeljko Kopic și au avut câteva scandări extrem de dure: „Rușine, rușine, rușine să vă fie!”.

ADVERTISEMENT

La ieșirea din stadion, fanii lui Dinamo s-au strâns în jurul autocarului și au început să-i fluiere pe jucători. „Dacă ne duceți în B, vă rupem picioarele!”, au scandat suporterii lui Dinamo la adresa fotbaliștilor.

Forțele de ordine au intervenit imediat pentru ca situația să nu degenereze. Răzvan Patriche, căpitanul lui Dinamo, a discutat cu ultrașii și a încercat să detensioneze atmosfera. Neputincios, Patriche a „încasat” toate loviturile venite din partea suporterilor.

ADVERTISEMENT

 

Ultrașii i-au cerut demisia lui Zeljko Kopic

Câteva sute de fani au luat cu asalt autocarul lui Dinamo care se pregătea de plecare. Ultrașii dinamoviști l-au luat la țintă și pe Zeljko Kopic. Mai mult decât atât, fanii au cerut ca antrenorul croat să coboare din autocar și să ofere explicații.

Punctul culminant a fost atins în momentul în care ultrașii i-au cerut demisia lui Zeljko Kopic. Nu au fost scutiți de critici nici Dennis Politic și nici Hakim Abdallah. Cel din urmă, suspendat cu Voluntari, a fost huiduit de fani.

ADVERTISEMENT

Dinamo le înfruntă pe U Cluj și UTA Arad în ultimele două etape din play-out-ul SuperLigii. „Câinii” ocupă locul 9, cu 21 de puncte, la două puncte distanță de primul loc care asigură menținerea în SuperLiga.

Cum a reacționat Zeljko Kopic în timp ce suporterii lui Dinamo îi cereau demisia

Zeljko Kopic și-a asumat întreaga vină după remiza înregistrată de Dinamo cu FC Voluntari. După fluierul de final, antrenorul croat a fost contestat vehement de suporterii lui Dinamo. Ultrașii din Ștefan cel Mare i-au cerut demisia lui Kopic.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul în vârstă de 46 de ani nu i-a băgat în seamă pe suporterii furioși și s-a urcat direct în autocar. Zeljko Kopic a stat liniștit pe scaun, în autocar, și nu a băgat în seamă scandalul provocat de suporteri. Mai mult decât atât, Kopic a fost surprins foarte liniștit.

Cum a reacționat Zeljko Kopic în timp ce fanii îi cereau demisia în afara autocarului. Foto. captură Digi Sport.
Cum a reacționat Zeljko Kopic în timp ce fanii îi cereau demisia în afara autocarului. Foto. captură Digi Sport.

Dinamo poate ajunge pe ultimul loc

Printr-un scenariu sumbru, Dinamo poate ajunge pe ultimul loc în SuperLiga, cu două etape rămase până la finalul sezonului. FC U Craiova, „lanterna roșie”, o înfruntă pe U Cluj, sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 17:30.

Cu o victorie, oltenii vor urca în clasament și ar putea să o trimită pe Dinamo pe ultima poziție, cu doar două etape rămase din acest sezon. Clubul din Ștefan cel Mare are un golaveraj negativ: 5 goluri marcate și 9 primite.

ADVERTISEMENT