Sport

Nici Kopic nu mai crede! Debusolat după Dinamo – FC Voluntari 1-1: ”Ar fi un miracol să ne salvăm”

Zeljko Kopic a părut resemnat după remiza din meciul Dinamo - FC Voluntari 1-1 și consideră că ar fi un adevărat miracol dacă echipa sa se va salva.
26.04.2024 | 22:56
Nici Kopic nu mai crede Debusolat dupa Dinamo  FC Voluntari 11 Ar fi un miracol sa ne salvam
Zeljko Kopic a părut resemnat după remiza din meciul Dinamo - FC Voluntari 1-1 și consideră că ar fi un adevărat miracol dacă echipa sa se va salva. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

În urma acestei remize consemnate cu două goluri înscrise în 2 minute în prima repriză, ”câinii” au rămas pe loc direct retrogradabil și au șanse din ce în ce mai mici pentru a se salva.

Zeljko Kopic, prima reacție după Dinamo – FC Voluntari 1-1

La finalul partidei Dinamo – FC Voluntari 1-1, care a deschis etapa a 7-a a play-out-ului din SuperLiga, Zeljko Kopic a apărut abătut la flash-interviuri și a vorbit despre momentul extrem de greu prin care trec ”roș-albii”.

ADVERTISEMENT

”Nu am văzut, nu vreau să comentez arbitrajul. E foarte greu, nu e totul în mâinile noastre. Azi trebuia să câștigăm, dar nu mai controlăm noi totul. A fost al 3-lea meci în 7 zile. Avem timp să ne gândim la următorul meci.

Avem destul timp. Băieții au înțeles situația. În ultimele jocuri am luat goluri în ultimele minute. Azi am luat în prima repriză. Normal că sunt supărați suporterii. Ei sunt mereu în spatele nostru și ne susțin.

ADVERTISEMENT

E responsabilitatea mea, a noastră, să facem lucrurile mai bune. Această perioadă a fost foarte grea. Acum e foarte greu, pentru că sunt doar 2 jocuri. Acum e cel mai greu moment”, a declarat Kopic.

Kopic se roagă ca Dinamo să prindă barajul

Apoi, tehnicianul croat a mers la conferința de presă unde a vorbit mult mai clar despre faptul că șansele ca Dinamo să se salveze de la retrogradare țin de un miracol în acest moment al campionatului.

ADVERTISEMENT

”Cred că în acest moment ar fi ca un miracol să ne salvăm de la retrogradare. Aș semna în acest moment pentru un loc la baraj. Singurul nostru obiectiv este să ne salvăm, indiferent de cum vom face asta.

Și azi a fost un meci decisiv, am luat doar un punct. O să avem 2 meciuri grele. Suporterii au dreptate să fie supărați. Le pasă de echipa lor”, a mai spus Zeljko Kopic, care a avut o atitudine de om resemnat.

ADVERTISEMENT

Radu Petrescu a fost protagonistul unui moment controversat. A dictat penalty pentru Dinamo pentru un henț în careu comis de Radu Boboc, dar l-a anulat după ce a revăzut faza la VAR, acolo unde a fost chemat de Sebastian Colțescu.

ADVERTISEMENT