Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu, acuze dure la adresa Chindiei: „Au recurs la acte de violență! Ne-au distrus jucătorii!”. Video Exclusiv

FC U Craiova a remizat, 0-0, cu Chindia, iar Adrian Mititelu pune rezultatul pe seama jocului dur al gazdelor, acuzând echipierii Chindiei că i-au distrus pe jucătorii olteni.
01.03.2023 | 22:06
Adrian Mititelu acuze dure la adresa Chindiei Au recurs la acte de violenta Neau distrus jucatorii Video Exclusiv
Adrian Mititelu, acuze dure la adresa Chindiei „Au recurs la acte de violență! Ne-au distrus jucătorii!”.
ADVERTISEMENT

Seria de victorii a lui FC U Craiova a fost stopată la Ploiești, contra Chindiei. Partida contând pentru etapa cu numărul 28 din SuperLiga s-a terminat cu o remiză albă, 0-0.

Adrian Mititelu a răbufnit: ”Bahassa și Baeten au fost neutralizați prin niște atacuri care n-au nicio legătură cu fotbalul”

Patronul Adrian Mititelu a recunoscut că echipa sa nu a făcut un joc grozav. Și că a fost unul dintre acele momente în care se poate vorbi despre oscilații de formă.

ADVERTISEMENT

A pus remiza și pe seama stării gazonului, ca și pe stilul de joc al Chindiei. O formație care aglomerează spațiile, cu o defensivă greu de desfăcut până la momentul în care echipa primește gol și este nevoită să atace. Și a dat drept exemplu și precedentul meci al formației antrenate de Toni Petrea, cel cu Rapid.

Pe de altă parte însă, în intervenția sa la FANATIK SUPERLIGA, Adrian Mititelu a fost extrem de vehement la adresa durităților de care au avut parte din partea jucătorilor adverși Baeten și Bahassa.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

”Am întâlnit o echipă care este preocupată să joace un fotbal special, ca să zic așa. Toni Petrea a învățat-o foarte bine o lecție.

Cum să joace contra echipelor care sunt considerate mai bune, din punctul de vedere al lotului de jucători, și mai puternice decât ei. Să le facă o opoziție specială.

ADVERTISEMENT

Adică o echipă carapace, care nu te lasă să joci. Și care, cel puțin în meciul cu noi, au recurs la acte de violență împotriva celor mai importanți jucători. Probabil pentru a-i intimida.

Mă refer la Bahassa și Baeten, care au fost neutralizați prin niște atacuri care n-au nicio legătură cu fotbalul. Și ne-au făcut un meci foarte greu.

ADVERTISEMENT

Și terenul, care, să știți, la televizor nu se vede, însă să știți că a fost foarte-foarte greu. Da, știu că mulți au spus că cu o seară înainte s-a jucat Petrolul – CFR Cluj și s-au marcat foarte multe goluri.

Da, pentru că și Petrolul și CFR Cluj au jucat fotbal. Nu s-au băgat cu fundul în poartă, nu au făcut o redută din aceea pe două rânduri, și nu au recurs la acte de violență, să intimideze jucătorii creativi ai echipei adverse.

După Bauza, FC U Craiova l-a pierdut și pe Baeten, iar Bahassa este incert

Baeten are glezna foarte mult umflată. Cel mai probabil nu va fi disponibil la meciul cu Botoșaniul, de sâmbătă. Și Bahassa are probleme, dar sperăm ca el să-și revină.

Ei ce s-au gândit? În lipsa lui Bauza, ei construiesc foarte mult prin Bahassa și Baeten. Hai să-i distrugem pe ei, să-i intimidăm, și după aceea o să ne fie mai ușor. Și chiar că le-a reușit”, a concluzionat Adrian Mititelu la FANATIK SUPERLIGA.

Veste bună începând din această săptămână! Fanatik SuperLigaemisiunea care vă aduce în casă exclusivitățile din fotbalul românesc, este în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30. Se poate viziona LIVE pe FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT