Sport

Chindia Târgoviște – FC U Craiova 0-0, în etapa 28 din SuperLiga. Oltenii se îndepărtează de play-off. Cum arată clasamentul

Chindia și FC U Craiova au terminat la egalitate, scor 0-0, un meci anost disputat pe gazonul execrabil al stadionului „Ilie Oană” din Ploiești.
28.02.2023 | 19:40
Chindia Targoviste  FC U Craiova 00 in etapa 28 din SuperLiga Oltenii se indeparteaza de playoff Cum arata clasamentul
Meciul de fotbal dintre Chindia Targoviste si U Craiova 1948, contand pentru SuperLiga Superbet, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, marti 28 februarie 2023. © FOTO:Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
28-02-2023
18:03

Cum arată clasamentul din SuperLiga după Chindia - FC U Craiova 0-0

Deși toată lumea aștepta spectacol la PLoiești, Chindia și FC U Craiova au oferit în etapa 28 din SuperLiga un meci anost, fără nici o ocazie mare de gol. Logic, și scorul înscris la final pe tabelă a fost în concordanță cu ceea ce s-a petrecut pe gazon. Adică un mare zero în dreptul fiecărei echipe.

Dacă trupa lui Tomi Petrea se poate mulțumi cu punctul obținut, căci înseamnă o gură de oxigen în lupta pentru evitarea retrogradării, pentru olteni sunt mai degrabă două puncte pierdute. Egalul nu-i ajută cu nimic, ba, mai mult, se poate spune că îi cam scoate din calculele pentru ocuparea unui loc în play-off.

SuperLiga
Clasament SuperLiga
28-02-2023
16:01

Chindia Târgoviște - FC U Craiova 0-0

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+5: Fluier final.

Min. 90: Corner pentru olteni, Duarte reia cu capul, dar Căbuz e la post.

Min. 71: Gurău reține șutul lui Daniel Popa de la margine acareului.

Min. 61: Buș trimite cu capul pe lângă poarta lui Gurău, după o lovitură liberă a Chindiei.

Min. 13: Bahassa șutează de la marginea careului, Căbuz scapă mingea în față, însă se redresează la timp și reușește să o prindă din fața lui Chițu.

Min. 1: A început partida.

28-02-2023
15:13

Echipele de start din Chindia - FC U Craiova 1948

Au fost anunțate echipele de start pentru al doilea meci al rundei cu numărul 28 din SuperLiga, Chindia Târgoviște – FC U Craiova 1948, care va începe la ora 18:00

  • Chindia: Căbuz – Orozco Fernandez, Corinus, Boldor, C. Dinu – Akhmatov, Perianu – Neguț, Chamed, S. Buș – D. Popa: Rezerve: Eșanu, Ioniță, Mihaiu, Atanase, Jipa, Șerban, Dumitrașcu, Avram; Antrenor: Anton Petrea
  • FC U Craiova 1948: Gurău – Negru, Duarte, Henriques, Huyghebaert – Albu, Achim – Ganea, Bahassa, Baeten – Chițu; Rezerve: Mogoșanu, Mascarenhas, Zanfir, Van Durmen, Asamoah, Sidibe, Giovanni, Jibril, Blănuță Antrenor: Nicolo Napolo

Meciul Chindia Târgoviște – FC U Craiova 1948 are loc marți, 28 februarie, cu începere de la ora 18:00, în cadrul etapei 28 din SuperLiga. Dâmbovițenii se află pe locul 10, cu 30 de puncte, iar oltenii pe poziția 7, cu 36 de puncte, cinci mai puțin decât Sepsi Sf. Gheorghe, ocupanta locului 6, ultimul de play-off.

Unde se joacă meciul Chindia Târgoviște – FC U Craiova 1948

Confruntarea Chindia Târgoviște – FC U Craiova 1948 se desfășoară marți, 28 februarie, de la ora 18:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, în etapa 28 din SuperLiga. Dâmbovițenii vin după primul eșec din 2023, 0-2 în Giulești, cu Rapid. Craiovenii au și ei un singur eșec, dar nu pe teren, ci la masa verde, cu 3-0, pentru meciul suspendat de la Sfântu Gheorghe, unde galeria lor a scandat mesaje xeonofobe și rasiste.

ADVERTISEMENT

Meciul se joacă la Ploiești, casa de trei ani, cu mici excepții, a Chindiei la meciurile de acasă și se așteaptă prezența, ca de obicei, a circa două mii de suporteri dâmbovițeni. Autoritățile prahovene vor fi însă în alertă ca urmare a faptului că sigur la meci vor veni și fani olteni, care aflați într-un ciudat și greu de înțeles război cu familia Mititelu, proprietara clubului, pot încerca din nou să provoace declanșarea de incidente cu tentă xenofobă sau rasistă, caz în care partida ar putea fi suspendată, ca la Sf. Gheorghe.

Cine transmite la TV partida Chindia Târgoviște – FC U Craiova 1948

Partida Chindia Târgoviște – FC U Craiova 1948 se joacă marți, 28 februarie, de la ora 18:00, pe Stadionul Ilie Oană din Ploiești în etapa 28 din SuperLiga și va putea fi vizionată în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți urmări intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Ploiești marți, 28 februarie, va fi o zi mohorâtâ, cu cerul mai mult acoperit pe tot parcursul zilei, dar cu toate acestea pericolul de ploaie este destul de scăzut, poate niscaiva stropi izolați să pice mai spre seară. Maxima din termometre va ajunge la 9 grade la ora amiezii, probabil 7-8 grade la ora jocului. Arbitru este piteșteanul Cătălin Popa.

Ce jucători absenteazâ din întâlnirea Chindia Târgoviște – FC U Craiova 1948

Ambii antrenori nu sunt deloc scutiți de probleme de lot, ba chiar se poate spune, că sunt destul de serioase, în special cele din tabăra dâmbovițeană. Chindia are un pomelnic de absenți cauzați de accidentări și suspendări, încât Toni Petrea face echipa din ce i-a rămas valid nu din ce ar vrea. Sunt accidentați Popadiuc, Grubac, Celea și suspendați Căpușă, Dulca, Cooper, adică omul cel mai important din atac.

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli nu mai contează pe portarul Robert Popa, intrat în conflict cu conducerea, dar la acest meci nici pe aportul unui om cheie, accidentat, mijlocașul Bauza iar fundașul central italian Paramatti este suspendat. Reapar pe bancă jucători care păreau ca și plecați (Asamoah, Sidibe, van Durmen) dar avem ș prima convocare pentru Piccolomo, cel considerat al treile star al echipei.

Cote la pariuri la jocul Chindia Târgoviște – FC U Craiova 1948

Altă partidă foarte echilibrată din SuperLiga în viziunea caselor de pariuri. Oltenii sunt ușor favoriți, deși după problemele de lot ar fi mult mai clar favoriți. FC U Craiova 1948 are cotă 2,60 iar Chindia are cotă 3,00. Șansă dublă X2 are cotă 1,40 iar șansă dublă 1X are cotă 1,55. Gol marcat de craioveni are cotă 1,35 iar golul Chindiei valoreaza 1,45.

ADVERTISEMENT

Sunt două partide directe jucate cu dâmbovițenii gazdă la Ploiești și în nici una nu a câștigat Chindia. Avem un 0-0 în 2022 și un succes net al oltenilor lui Adrian Mititelu în 2021 la scor de forfait, un 3-0 semnat prin golurile lui Claudiu Bălan, Baeten și Compagno, primul și ultimul nemaifăcând parte din lot.

ADVERTISEMENT