Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu, atac la prietenul Gigi Becali înainte de FCSB – Sepsi: „Personalitatea de la Palat e prea mare!”. Video Exclusiv

Prietenia dintre Adrian Mititelu și Gigi Becali se clatină după UTA - FCSB 3-1. Patronul lui FC U Craiova 1948 l-a criticat aspru pe latifundiarul din Pipera.
12.03.2023 | 11:01
Adrian Mititelu atac la prietenul Gigi Becali inainte de FCSB  Sepsi Personalitatea de la Palat e prea mare Video Exclusiv
Adrian Mititelu îl atacă pe prietenul Gigi Becali: „E un dezechilibru acolo. Personalitatea de la Palat e prea mare!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că își dorește ca FC U Craiova 1948 să intre în play-off. Adrian Mititelu a avut mereu și el cuvinte frumoase despre roș-albaștri, dar, în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, patronul oltenilor l-a criticat pe omologul său din Pipera.

Cum a văzut Adrian Mititelu meciul UTA – FCSB 3-1 și ce îl deranjează la Gigi Becali

Adrian Mititelu nu crede că cei de la FCSB ar trebui să își facă griji după ce au suferit a șaptea înfrângere din această ediție SuperLiga. Patronul lui FC U Craiova 1948 a rămas impresionat de jocul prestat de arădeni.

ADVERTISEMENT

„Nu ați văzut de fapt ce era de văzut. Să-i dăm cezarului ce e al cezarului. UTA a făcut un meci foarte bun. UTA e o echipă foarte bună, UTA a pierdut foarte greu ultimele meciuri, dar produce fotbal, are jucători de mare calitate.

Acolo e un grup foarte bun și se lucrează foarte bine, iar antrenorul lui UTA e unul dintre cei mai buni din românia, chiar dacă a fost la CSU și nu a reușit acolo. Dar, credeți-mă, UTA e o echipă foarte bine organizată și pe mine nu m-a surprins victoria contra lui FCSB. Și o să vedeți ce meci va face UTA și duminică la Craiova cu CSU.

ADVERTISEMENT

(n.r. – nu v-a surprins nici că l-a scos la pauză Gigi pe Edjouma, cel mai bun jucător?) Nu mai comentez. Nu știu de ce l-a scos, că nu am informațiile necesare. Dumneavoastră mergeți pe presupuneri și pe supoziții. Dar, atenție ce vă spun, UTA e echipă care se va bate la câștigarea play-out-ului. E o echipă foarte grea.

(n.r- poate să ia fără antrenor FCSB campionatul?) Hai, că nu e fără antrenor. Fără antrenor calificat, cu diplomă, asta vreți să spuneți, e o diferență de nuanță. Aici e cea mai mare problemă, comunicarea pe care o fac și chestia care este între omul numărul 1 din club și echipă pentru că e o ruptură acolo și e păcat pentru că la ce lot au…

ADVERTISEMENT

E păcat pentru că se vede o stare așa. Deși nu e bine să mă bag, dar dacă tot comentăm, aceiași jucători care nu dau drumul la minge, care joacă numai pentru ei. Păcat, pentru că că au calități. E prea mare personalitatea la Palat ca să mai fie și altă personalitate lângă teren, E un dezechilibru de personalitate.

Nu, asta nu cred. S-ar putea ca acest meci pierdut să fie un duș rece și să îl ajute pentru meciurile viitoare. Era haos și pe fondul unui joc foarte bun al celor de la UTA, pe care ei nu l-au anticipat”, a declarat Adrian Mititelu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„La mine nu o să vedeți așa niciodată”

În cadrul aceleiași intervenții, Adrian Mititelu a dezvăluit care este modul său de a se implica la echipă. Omul de afaceri oltean a explicat de ce a mers la vestiare la pauza meciului câștigat de FC U Craiova, scor 2-1, cu FC Voluntari.

„La mine nu o să vedeți așa ceva niciodată. Păi eu merg la vestiare pentru că eu știu să motivez jucătorii. Eu nu cert jucătorii, nu vorbesc urât, le dau încredere. Nicolo comunică mai greu și eu merg numai când vreau să îi încurajez. Dacă simt că nu pot să îi ajut nu mai dau pe acolo nici la pauză nici după meci.

El comunică mai greu, e felul lui de a fi. E mai introvertit. Nici de rău nici de bine. Eu m-am dus special acel meci pentru că era 1-0 pentru FC Voluntari și simțeam că o să câștigăm și m-am dus să îi încurajez. A durat 2-3 minute vizita mea acolo”, a conchis patronul lui FC U Craiova 1948.

VEZI VIDEO MAI JOS

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri.Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT