Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu, detalii despre transferul celor două “perle” de la FCU Craiova 1948, Bauza și Bahassa! Video exclusiv

Adrian Mititelu a oferti mai multe detalii la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici despre transferurile lui Juan Bauza și Yassine Bahassa.
23.05.2023 | 21:10
Adrian Mititelu detalii despre transferul celor doua perle de la FCU Craiova 1948 Bauza si Bahassa Video exclusiv
Exclusiv. Adrian Mititelu, detalii pentru transferul celor două perle de la FCU Craiova 1948, Bauza și Bahassa! Ce spune despre „Duarte la FCSB”. Video
ADVERTISEMENT

Patronul lui FC U Craiova 1948 a mai spus la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că nu se gândește să-i vândă pe cei doi fotbaliști doar în cazul în care va primi oferte consistente, altfel nu se pune problema despre un transfer.

Adrian Mititelu, detalii pentru transferul celor două “perle” de la FCU Craiova 1948, Bauza și Bahassa

Adrian Mititelu a oferit mai multe detalii la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre transferul lui Juan Bauza și Yassine Bahassa, explicând sub ce formă pot pleca „perlele” de la FC U Craiova:

ADVERTISEMENT

„Nu e nimic adevărat, nimeni nu m-a întrebat de Bauza, există o singură ofertă din Golf pentru Bauza și sperăm să fie un consistentă, în rest nu am vorbit cu nimeni nimic.

Din România nu m-a întrebat nimeni de Bauza și mă îndoiesc că există un club din România care poate să plătească pentru a-l cumpăra pe Bauza. Nu e de vânzare Bauza, Bauza e un jucător de bază pentru noi în sezonul următor.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Nu o să-l dau pe 3 milioane de euro!”

„Nu o să-l dau pe 3 milioane de euro, este sub ceea ce ne dorim să obținem pe el. Nu a întrebat nimeni de Bauza, am spus că dacă vine o ofertă care să ne mulțumească din Golf va pleca, în rest nu mă interesează nimic”, a continuat Adrian Mititelu.

„Bahassa nu va pleca și la el la fel e situația, e un club din străinătate care s-a interesat de el, dar nu a făcut nicio ofertă, nimic. Am spus că vom vorbi mai multe după ultimul meci din campionat.

ADVERTISEMENT

Dar nu e nicio ofertă, doar o discuție, doar vorbe”, a mai spus patronul lui FC U Craiova 1948, în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Yassine Bahassa a jucat în 40 de meciuri, în toate competițiile, pentru FC U Craiova, reușind să marcheze 5 goluri și să ofere 7 pase decisive. Juan Bauza a jucat în 33 de meciuri pentru FC U Craiova, marcând 4 goluri și oferind 8 pase decisive.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.