Sport

Adrian Mititelu, după FC U Craiova – FCSB 1-3: „E un coșmar! Cum suntem noi pentru Rapid”

Adrian Mititelu a vorbit după FC U Craiova - FCSB 1-3. Patronul oltenilor consideră că echipa lui Gigi Becali este cel mai mare coșmar.
17.07.2023 | 00:19
Adrian Mititelu dupa FC U Craiova  FCSB 13 E un cosmar Cum suntem noi pentru Rapid
Adrian Mititelu, după FC U Craiova - FCSB 1-3: „E un coșmar! Cum suntem noi pentru Rapid”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a fost dezamăgit după ce echipa sa a fost învinsă cu 3-1 de FCSB. Oltenii au părut neputincioși în prima etapă din SuperLiga, iar Mititelu a încercat să găsească explicațiile.

FCSB, coșmarul lui Adrian Mititelu. De ce a pierdut FC U Craiova 1948: „Are o viteză în plus”

Vicecampioana este un adevărat coșmar pentru FC U Craiova 1948. În 24 de partide cu echipa lui Adrian Mititelu, FCSB s-a impus de nu mai puțin de 17 ori. Alte cinci partide s-au terminat la egalitate, iar oltenii au reușit să se impună de numai două ori.

ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor a comparat seria dintre FC U Craivoa 1948 și FCSB cu cea dintre echipa sa și Rapid. În ultimele sezoane, în care oltenii s-au întâlnit cu giuleștenii în Liga 2 și în SuperLiga, Rapid nu a câștigat niciodată.

„Mi-am dat seama după primele 10 minute că FCSB are o viteză în plus, sunt mai determinați și că nu avem cum să îi batem. Noi mai avem nevoie de un meci sau două pentru a intra în ritm.

ADVERTISEMENT

Eu sunt optimist față de potențialul echipei, nu o judec după ce s-a întâmplat astăzi. Ei au o valoare ridicată, vin după un titlu pierdut, determinați, mai bine fizic.

Ei au avut un program cu amicale mai dificile. Noi, din cauza plecării lui Janeiro, a trebuit să modificăm totul.

ADVERTISEMENT

Când simți că adversarul e mai bun fizic, mai proaspăt, începe să apară îndoiala. Vă zic eu că asta s-a întâmplat. FCSB a fost mai proaspătă ca niciodată. La meciul direct următor nu va mai fi acest raport de forțe. Noi am jucat la 60% din ce putem, asta simt. 

Pentru noi, FCSB e un coșmar. Cum suntem noi pentru Rapid, așa sunt ei pentru noi. Niciodată de când am revenit în Liga 1 nu a fost un eșec cu așa diferență mare, dar cunosc cauzele. M-a bătut cel mai puternic lot din România, cel mai puternic club”, a declarat Adrian Mititelu, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

În următoarea etapă, FC U Craiova 1948 va da piept cu un alt adversar de coșmar. Vineri, 21 iulie, de la ora 18:30, oltenii vor juca pe terenul lui Sepsi, echipă care sezonul trecut le-a răpit visul de a intra în play-off.

ADVERTISEMENT