Sport

Adrian Mititelu, îndemnat să îl ia antrenor pe Dorinel Munteanu: „Aleargă în draci, fix ca el”

Adrian Mititelu este stimulat de Dumitru Dragomir să-l ia antrenor la FCU Craiova pe Dorinel Munteanu. Clubul din Bănie nu are pe bancă un tehnician cu licență Pro.
18.09.2023 | 15:29
Adrian Mititelu indemnat sa il ia antrenor pe Dorinel Munteanu Alearga in draci fix ca el
Adrian Mititelu a fost sfătuit de Dumitru Dragomir să-l ia antrenor la FCU Craiova pe Dorinel Munteanu. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Deși nu are antrenor cu licență Pro pe bancă, așa cum impune regulamentul, FCU Craiova se descurcă de minune în campionat. După ce și-a reglat problemele din defensivă, formația pregătită de cuplul Drăgan – Vasilică a câștigat fără să primească gol în ultimele două etape, în fața campioanei Farul (4-0) și a lui Dinamo (1-0).

Adrian Mititelu, îndemnat să îl ia antrenor pe Dorinel Munteanu: „Aleargă în draci, fix ca el”

Florin Drăgan, antrenorul interimar al lui FCU Craiova, a declarat după victoria cu Dinamo că un antrenor cu licență Pro ar urma să fie anunțat în Bănie, în această săptămână. Nicolae Dică, ultimul tehnician cu licență Pro de la FCU Craiova, a fost demis pe 19 august.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir este impresionat de Dorinel Munteanu. Din postura de echipă nou-promovată, Oțelul Galați a pierdut un singur meci în 9 partide, cu FCSB (0-2), și a înregistrat 8 remize.

În direct la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Adrian Mititelu a fost îndemnat de Mitică Dragomir să-l ia antrenor pe Dorinel Munteanu. Oțelul ocupă locul 12 în clasament, cu 8 puncte în 9 partide. „Ăsta e antrenor bun. Băi, fraților, țineți minte ce vă spun.

ADVERTISEMENT

Vai, mama mea, ce antrenor poate să fie. În primul rând, aleargă în draci ca el. Echipa este ce a fost Dorinel din minutul 1, până în minutul 90 avea plămânii cât Casa Poporului. Extraordinar, bravo, felicitări”, a spus Dumitru Dragomir.

Adrian Mititelu Jr, detalii despre noul antrenor de la FCU Craiova: „Au fost niște discuții”

Înaintea meciului cu Dinamo, Adrian Mititelu Jr. a vorbit despre situația de la FCU Craiova. Oltenii și-au concentrat toate resursele pe meciul cu Dinamo, însă după victoria de pe Arena Națională, prioritatea clubului din Bănie este aducerea unui antrenor cu licență Pro.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a fost aproape să preia clubul alb-albastru, însă negocierile au picat. „Ar fi culmea să punem în ziua meciului. Nu ne-am înțeles cu niciun antrenor pentru a prelua banca tehnică la FCU Craiova.

Ți-am zis, săptămâna viitoare, momentan ne-am focusat să păstrăm ritmul bun de la meciul cu Farul și să convingem din nou pe Național Arena.

ADVERTISEMENT

Este o prioritate să punem un antrenor pentru că vedem că în trecut am făcut greșeli sau am avut incompatibilități cu antrenorul de pe bancă și nu vrem să ne mai grăbim să facem acest lucru. Situația nu e așa de disperată încât să forțăm să aducem un alt antrenor.

La momentul potrivit o să semnăm contractul, momentan nu am găsit omul potrivit. Au fost niște discuții, dar nimic concret. Din păcate nu pot să vă spun un nume. Nu pot să vă dau detalii pentru că ar fi evident cine ar putea fi dacă vă zic din ce zonă e”, a declarat Adrian Mititelu Junior.

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ se văd în fiecare luni, ora 13:15, după FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea poate fi urmărită în direct pe homapage-ul site-ului FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții are loc în fiecare miercuri, pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Dumitru Dragomir i-l propune pe Dorinel Munteanu lui Adrian Mititelu la FCU Craiova

ADVERTISEMENT