Sport

Adrian Mititelu jr spune că FC U Craiova va avea antrenor până joi: ”Tata are ultimul cuvânt!”

FC U Craiova inră într-o nouă etapă după demiterea antrenorului Adrian Mutu. Niciunul din oamenii din staff-ul ”Briliantului” nu a rămas la echipă. Noul antrenor va fi anunțat joi.
04.10.2021 | 17:55
Adrian Mititelu jr spune ca FC U Craiova va avea antrenor pana joi Tata are ultimul cuvant
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu junior nu stă cu mâinile în sân după demiterea lui Adrian Mutu. Administratorul FC U Craiova a discutat cu tatăl său și așteaptă acceptul acestuia pentru numirea noului tehnician.

Fiul lui Adrian Mititelu a dezvăluit că viitorul tehnician va fi unul cu experiență pentru că echipa are nevoie de un plus de încredere.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr: ”Am vorbit cu tata. Ne-a încurajat”

Fiul patronului echipe FC U Craiova, Adrian Mititelu jr, spune că este extrem de afectat de plecarea lui Adrian Mutu, dar că demiterea lui era necesară.

De asemenea, oficialul alb-albaștrilor spune că până la primul antrenament din această săptămână, echipa va avea un nou antrenor și a adăuga că tatăl său are întotdeauna ultimul cuvânt.

ADVERTISEMENT

”Tata are ultima decizie în tot ce înseamnă organizarea acestui club, el va avea ultimul cuvânt și în privința antrenorului. Am vorbit azi ( luni, 4 octombrie – n.r.) cu tata. El e mai optimist decât mine și mult mai puternic, mi-a spus că este doar o bătălie pierdută nu un război, să ridicăm capul sus.

Avem nevoie de un antrenor care să redreseze echipa. Experiența cred că ar putea să fie atuul decisiv în acest moment în alegerea antrenorului.

ADVERTISEMENT

Fiecare zi contează, nu pot să dau o zi, dar când ne vom înțelege cu un antrenor îl vom anunța. Adi Mutu este cel mai profesionist antrenor pe care echipa asta l-a avut, dar este un antrenor ghinionist”, a declarat Adrian Mititelu jr la Digisport.

Adrian Mititelu Jr: ”Sunt trist că a ajuns la acest moment”

Șeful fostei echipe a lui Adrian Mutu a mărturisit că este trist că ”Briliantul” nu mai este antrenorul echipei familiei lui și dă vina pe o serie de factori negativi care au dus la demiterea lui Mutu. Mititelu junior a confirmat discuțiile cu Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

”A fost așa o serie, un cumul de factori care au dus la această decizie. Au fost arbitraje potrivnice, au fost rezultate negative. Știți cum e, un antrenor depinde de rezultate.

Nu a fost să fie, dar sunt convins că în viitor Adi Mutu va fi unul dintre cei mai buni antrenori ai României. Nu am avut nici un gând să-l demitem pe Adi Mutu, dar acum este și această pauză competițională și am ajuns ambele părți la concluzia că acesta este momentul potrivit, asta este viața antrenorilor.

Este o discuție cu Marius Șumudică dar nimic concret, nu pot să dau detalii despre discuții în acest moment”, a mai spus Mititelu junior.

ADVERTISEMENT