Sport

Adrian Mititelu, la un pas să rămână fără vedeta Bauza: „Am niște propuneri!”

Juan Bauza este la mare căutare. Vedeta oltenilor are mai multe oferte pe masă, însă Adrian Mititelu ține de preț. Argentinianul are o clauză de 8 milioane de euro.
26.01.2024 | 11:00
Adrian Mititelu la un pas sa ramana fara vedeta Bauza Am niste propuneri
Adrian Mititelu refuza sa se desparta de vedeta echipei sale. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a menționat că a primit propuneri pentru Bauza, dar negocierile nu au dus încă la un acord. Cu toate acestea, el a subliniat că nu ia în calcul transferul lui Bauza la o altă echipă din SuperLiga României, considerând că acest lucru ar afecta orgoliul său.

Juan Bauza e la mare căutare

“Am niște propuneri, pe care încă nu le-am agreat. Eu am solicitat un preț, mi s-a oferit un preț diferit. Nu se pune problema să îl vând în România, că e o chestiune și de orgoliu”, a spus Adrian Mititelu pentru Sport.ro.

ADVERTISEMENT

Decizia antrenorului Giovanni Costantino de a-l înlocui pe Juan Bauza în minutul 66 al meciului contra Rapidului, încheiat cu scorul de 3-4, a stârnit furia patronului echipei FCU Craiova, Adrian Mititelu.

Bauza, jucătorul argentinian, a fost în centrul atenției și anterior, figurând pe lista de transferuri a echipei FCSB, însă negocierile nu au avansat din cauza sumei ridicate solicitate de Mititelu. Cu o clauză de reziliere de 8 milioane de euro, Juan Bauza rămâne un jucător greu de cumpărat.

ADVERTISEMENT

Vedeta lui Adrian Mititelu are o clauză de 8 milioane de euro

Decizia lui Gigi Becali, patronul FCSB, de a renunța la interesul pentru Juan Bauza a venit odată cu constatarea că suma cerută de Adrian Mititelu pentru transfer era prea mare. Bauza, cu un parcurs valoros în echipa FCU Craiova, rămâne sub incidența unei clauze de reziliere de 8 milioane de euro.

“Sunt jucători de valoare, dar sunt mai delăsători. Bahassa, Bauza. Dar dacă simt miros de sânge, adică de intrat în play-off, vor mai pierde ăia vreun meci? Sunt jucători valoroși. Nu are rost, pentru că Mititelu e băiat bun, dar el visează milioane. Jucători valoroși, dar Mititelu vrea 7, 15 milioane”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

În urma mărturisirilor lui Adrian Mititelu privind propunerile primite pentru Juan Bauza și nemulțumirea față de decizia antrenorului, se conturează un tablou tensionat în cadrul echipei FCU Craiova. Cu Bauza privit ca o sursă de venit, relațiile din interiorul echipei vor constitui subiecte de interes pe parcursul sezonului.

Parcursul echipei FCU Craiova 1948 în actualul sezon de fotbal din Superliga reflectă o creștere de formă. Cu un total de 22 de meciuri jucate, echipa a înregistrat 8 victorii, 3 remize și 11 înfrângeri, acumulând astfel 27 de puncte.

ADVERTISEMENT

Cu toate că se află pe locul 11 în clasament, parcursul său recent a cunoscut îmbunătățiri, reflectate de rezultatele din ultimele cinci partide. Oltenii au reușit 3 victorii în ultimele 5 partide și au reușit să părăsească zona roșie a clasamentului.

ADVERTISEMENT