Sport

Adrian Mititelu mai are o variantă: antrenorul român care ar merge imediat la FC U Craiova dacă ar fi chemat

Adrian Mititelu mai are o variantă de antrenor după eliminarea din Cupa României Betano. Acesta ar merge imediat la FC U Craiova 1948 dacă ar avea șansa.
05.04.2024 | 10:18
Adrian Mititelu mai are o varianta antrenorul roman care ar merge imediat la FC U Craiova daca ar fi chemat
Adrian Mititelu mai are o variantă: antrenorul român care ar merge imediat la FC U Craiova dacă ar fi chemat. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu se gândește să-l schimbe, deja, pe Nicolo Napoli pentru a 10-a oară, deși antrenorul italian a fost instalat în funcție de o lună la echipa din Bănie.

Patronul celor de la FC U Craiova l-a ales pe Eugen Trică pentru acest final de campionat, dar un alt antrenor liber de contract a fost disponibil pentru olteni.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a fost disponibil pentru Adrian Mititelu, dar, din informaţiile FANATIK, a picat castingul făcut de patronul oltenilor. Astfel, nu Dică va reveni pe banca celor de la FC U Craiova, ci Eugen Trică.

Nicolae Dică ar fi vrut înapoi la Craiova!

Nicolae Dică, fost antrenor la FC U Craiova 1948 pentru o scurtă perioadă de timp, nu ar spune „nu” unei noi aventuri la echipa lui Adrian Mititelu, conform celor de la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Antrenorul care a stat ultima dată pe bancă la Voluntari a declarat că a avut parte de o experiență plăcută la echipa din Bănie și nu ar exclude o revenire în locul lui Nicolo Napoli, antrenorul din Italia care se ocupă în prezent de FC U Craiova 1948.

„Au antrenor acum. Nu știu, orice e posibil, v-am spus că o lună de zile mi-am făcut meseria de antrenor, am pierdut două jocuri în minutul 85, cu Sepsi și U Cluj, dar eu acolo cu jucătorii m-am simțit bine.

ADVERTISEMENT

Am primit mesaje de la 10 jucători  după ce am plecat şi nu mi s-a mai întâmplat. Dacă rămâneam acolo, cred că puteam face lucruri frumoase, așa se întâmplă în România.

Mă surprinde disputa dintre ei. Nu-i cunosc foarte bine, dar ştiu că omul Mititelu senior a investit mulţi bani și ar da orice pentru acea echipă. Ar fi păcat să nu aibă rezultate, dar i-am spus să aibă răbdare cu antrenorii, când am plecat“, a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Rezultatele lui Nicolae Dică la FC U Craiova 1948

Doar o lună de zile a rezistat Nicolae Dică pe banca lui FC U Craiova 1948, la începutul sezonului regulat, timp de 5 meciuri, având un bilanț de 3 înfrângeri și două victorii.

„A fost un meci frumos pentru cei de la Ploiești. Suntem la a 4-a înfrângere, am luat multe goluri. Mai multe să spună Dică. S-a văzut la TV, trageți concluziile.

Aveam alte așteptări de la echipă”, a declarat Adrian Mititelu în luna august, când acesta a decis să-l demită pe Nicolae Dică din funcția de antrenor.

Totuși, Adrian Mititelu pare să fi bătut palma deja cu Eugen Trică, cel care și-a anunțat demisia de la clubul din Alexandria pentru a reveni la FC U Craiova.

ADVERTISEMENT