Sport

Adrian Mititelu, reacție vehementă după eșecul echipei sale contra Chindiei. ”Mi-e rușine! Sunt niște surdo-muți acolo, nu ai ce să vorbești cu ei!”

Adrian Mititelu nu s-a ferit să recunoască că este dezamăgit de jocul echipei pe care o patronează, FC U Craiova, și spune că îi este rușine să mai pomenească despre play-off.
10.10.2022 | 22:42
Adrian Mititelu reactie vehementa dupa esecul echipei sale contra Chindiei Mie rusine Sunt niste surdomuti acolo nu ai ce sa vorbesti cu ei
Adrian Mititelu a declarat că este dezamăgit de jocul echipei și spune că nici măcar nu se mai poate gândi la play-off.
ADVERTISEMENT
10-10-2022
20:20

Adrian Mititelu, surprins de alegerea făcută de Marius Croitoru

Adrian Mititelu a continuat să explice exact ce s-a întâmplat la echipă, fiind surprins că s-a terminat brusc colaborarea dintre FC U Craiova și Marius Croitoru:

„Nu mă gândeam că azi se va termina relația dintre FC Universitatea și Marius Croitoru. Nu înseamnă că după ce pierzi un meci trebuie să ne despărțim. Credeam că azi va fi o zi bună pentru noi și că vom termina pe un loc de play-off. Aveam o gândire pozitivă, nu mi-era teamă de meci.

Am vorbit cu el, a fost prima dată când am venit în vestiar. El a venit croit să plece. A zis că simte că nu mai poate să facă nimic.

Nu s-a pus problema să-l demit. Nici nu m-am gândit că vom ajunge aici, nici când am avut meciuri mult mai frustrante ale noastre. Nu vă ascund că erau anumite nemulțumiri din partea jucătorilor la adresa lui”.

„Există la Craiova scenarii când nu sunt rezultate. Nici nu se punea problema să-l schimb până în iarnă. Pe mine m-a convins el. Poate că și presiunea a fost prea mare pentru el, că la Craiova e o diferență față de Botoșani.

Fanii l-au susținut cum rar am văzut la Craiova. Nu am niciun nume, pentru că nu mă gândeam că ne vom despărți. Eu nu pot să aduc pe oricine, dar nici nu vreau să aduc antrenori mediocri, care se tot plimbă de pe la o echipă la alta.

Sunt mult propuneri care au venit, nu știu încă pe cine vom pune antrenor. Când echipa merge prost, Mititelu e de vină, când echipa merge bine e datorită antrenorului, asta nu-mi place, mai ales că eu asigur un buget cât pentru primele patru echipe din România.

Niciodată nu m-am băgat peste el, doar am avut discuții cu el, dar toate deciziile i-au aparținut lui Marius Croitoru”, a mai spus Adrian Mititelu, la TV DigiSport.

FC U Craiova a pierdut, 0-1, cu Chindia. Adrian Mititelu, patronul echipei, a avut imediat după meci o reacție dură la adresa jocului prestat de jucătorii echipei sale. Și, ulterior, să accepte demisia antrenorului Marius Croitoru.

”Mi-e rușine să mai spun de play-off”, a spus, cu năduf, Adrian Mititelu

Imediat după finalul meciului cu Chindia, Adrian Mititelu era un car de nervi. Și a răbufnit, spunând că îi este rușine să mai vorbească despre prezența în play-off. Și chiar se teme că echipa nu-și va putea păstra locul în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

”Dă-o dracului de posesie, eu m-am săturat de posesie. Eu am văzut mingea doar la Chindia. A fost un meci foarte urât, cum rar mi-a fost dat să văd. E un joc care m-a dat peste cap.

Parcă e o altă echipă, nu-i mai recunosc. Tot am zis că e o chestiune de moment, că mai sunt și perioade proaste, jocul de azi nu are nicio legătură cu ce-mi doresc eu. Sunt dărâmat!

ADVERTISEMENT

Sunt niște surdo-muți acolo, nu ai ce să vorbești cu ei! Nu vreau să jignesc, sunt niște oameni care nu pot să spună nicio explicație. Mi-e rușine de jocul ăsta. Mi-e rușine să mai spun de play-off.

Nu știu dacă mai putem să rămânem în Liga 1 cu jocul ăsta. Nu știu dacă i-a vorbit cineva demisia lui Marius, o să am o discuție cu el, să vedem dacă are vreun antidrog la această situație, nu mai pot continua așa”, a spus Mititelu, potrivit AS.ro.

ADVERTISEMENT

”La noi jocul scârțâie de 5-6 etape”

Mititelu a recunoscut că i-a acordat încrederea sa lui Marius Croitoru. Însă spune că a simțit că echipa este în cădere liberă. Și că jocul a scârțâit în ultima vreme.

”Eu i-am oferit toată libertatea și încrederea. După un asemenea joc lucrurile se schimbă. Dacă nu are soluții nu are rost să mai continue.

ADVERTISEMENT

Știți cum e la fotbal? Jocul de azi e o rușine. Cum să mă mai bat eu cu CSU cu un astfel de joc? Sunt jucători pe care nu mai recunosc. Vin și ei la stadion să joace fotbal din când în când.

Jocul este lamentabil. Eu nu pot uita să văd rezumatul. Echipa e în cădere liberă, am simțit asta. Am mers pe niște situații, că am avut accidentați, că am avut ghinion, dar la noi jocul scârțâie de 5-6 etape.

Adversarele știu ce jucăm, vin aici să se aglomereze. Cred că au ignorat forța celor de la Chindia, au câștigat pe merit aici la Craiova.

Dacă întrebai care echipă merită în play-off, ei au fost de trei ori mai buni ca noi. Poate i-am lăudat prea mult, dar am făcut-o din suflet.

S-a umplut paharul, sunt dărâmat și nu mai chef să fac ceva în fotbal. Avem condiții de play-off și jucătorii sunt plătiți bine.

Nu ai cum să iei 6 puncte în următoarele meciuri că nu e nicio perspectivă. Trebuie să ne gândim anul ăsta să nu retrogradăm.

Concluzia e că meciul ăsta mi-a schimbat toate planurile, mi s-a luat gândul de la play-off. N-am văzut în vestiar ceva să mă încânte. Nimeni n-a putut să-mi dea o explicație. Doar niște povești ale lui Croitoru, dar ce să fac eu cu ele?”, a concluzionat Mititelu.

ADVERTISEMENT