Sport

FC U Craiova – Chindia Târgoviște 0-1, în etapa a 13-a din SuperLiga. Toni Petrea e pe val, Marius Croitoru e în pericol! Cum arată clasamentul

Chindia continuă evoluțiile bune sub comanda lui Toni Petrea. Târgoviștenii au câștigat cu 1-0 pe terenul lui FC U Craiova și au scăpat de ultimul loc în clasament.
10.10.2022 | 19:24
FC U Craiova  Chindia Targoviste 01 in etapa a 13a din SuperLiga Toni Petrea e pe val Marius Croitoru e in pericol Cum arata clasamentul
Meciul de fotbal dintre U Craiova 1948 si Chindia Targoviste, contand pentru SuperLiga Superbet, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, luni 10 octombrie 2022. © FOTO:Catalin Ciupureanu/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
10-10-2022
16:34

Cum arată clasamentul din SuperLiga după FC U Craiova - Chindia Târgoviște 0-1

Chindia Târgoviște a renăscut sub comanda noului antrenor Toni Petrea. Trei victorii din trei (două în campionat, cu Rapid și la FC U Craiova, una în Cupă cu CSA Steaua) și târgoviștenii încep să dea uitării începutul catastrofal de sezon. Au scăpat deoacamdată de ultimul loc în Superligă, pe care i l-au pasat lui CS Mioveni, și au tot dreptul să spere că vor reuși să se salveze de la retrogadare.

De partea cealaltă, FC U Craiova a dezamăgit din nou, la fel cum a făcut-o în ultimele etape. Marius Croitoru nu mai are nici măcar scuza ghinionului și nici nu se mai poate apăra cu jocul frumos prestat de echipa sa, astfel că nu ar fi exclusă o măsură șoc luată de patronul Adrian Mititelu.

superliga
Clasament SuperLiga
10-10-2022
15:35

FINAL: FC U Craiova - Chindia Târgoviște 0-1 (Popadiuc 64). Victorie imensă pentru târgovișteni, Toni Petrea are punctaj maxim

Min. 90+4: Fluier final. Victorie imensă peentru Chindia, care are punctaj maxim cu Toni Petrea antrenor.

Min. 90+3: Huyghebaer șutează frumos din vole de la marginea careului, Căbuz respinge greu în față, dar fundașii oaspeților reușesc apoi să îndepărteze pericolul.

Min. 90+2: Sidibe pătrunde în careu pe stânga, șutează la colțul lung, dar mingea se duce pe lângă bară.

Min. 80: Bahassa șutează pe jos din marginea careului, Căbuz reține.

Min. 64: GOOOL CHINDIA! Daniel Popa pătrunde pe partea dreaptă, îl vede liber în careu pe Popadiuc, îi pasează perfect, iar acesta înscrie cu un șut plasat din 10 metri.

Min. 56: Șerban șutează puternic pe lung din afara careului, mingea trece puțin pe lângă poarta lui Robert Popa.

Min. 47: Huyghebaert este blocat de Orozco în momentul când se pregătea să trimită spre poarta oaspeților din colțul carelui mic.

Min. 46: A început repriza a doua.

10-10-2022
14:29

PAUZĂ: FC U Craiova - Chindia Târgoviște 0-0. Primă repriză dominată de oaspeți

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 45+2: Fluier final al primei reprize. Chindia a dominat jocul, cel puțin în primele 30 de minute.

Min. 34: Asamoah șutează cu pământul de la 25 de metri, Căbuz este atent și reține.

Min. 28: Daniel Popa șutează periculos de la marginea careului, mingea trece puțin pe lângă poartă.

Min. 23: Neguț centrează spectaculos din rabona pe 6 metri, dar Daniel Popa este blocat în momentul șutului.

Min. 13: Prima ocazie importantă de gol aparține oaspeților. Aflat în centrul careului oltean, Daniel Popa reia din întoarcere spre poarta lui Robert Popa, însă șutul său este respins de apărătorii echipei gazdă.

Min. 1: A început partida.

10-10-2022
14:08

Echipele de start FC U Craiova - Chindia Târgoviște

Au apărut echipele de start FC U Craiova – Chindia Târgoviște, meci care va începe la ora 17:30 pe stadionul „Ion Oblemenco” din Cetatea Băniei.

  • FC U Craiova: R. Popa – Negru, Duarte, Papadopoulos, Huyghebaert – Asamoah, Van Durmen – Baeten, Bauza, Chițu – Ganea. Rezerve: Gurău, Enache, Paramatti, D. Albu, D. Croitoru, Marquet, Bahassa, Sidibe, Jibril Ibrahimi. Antrenor: Marius Croitoru 
  • Chindia Târgoviște: Căbuz – Căpușă, Celea, Orozco, Dumitrașcu – Passaglia, Vorobjovas – Neguț, Popadiuc, Șerban – D. Popa. Rezerve: Moldovan, Ioniță, Dima, Mihaiu, Atanase, Grubac, Chamed, Cherchez, Ndom. Antrenor: Anton Petrea

Meciul FC U Craiova – Chindia Târgoviște are loc luni, 10 octombrie, cu începere de la ora 17:30, în cadrul etapei a 13-a din SuperLiga. Echipa lui Marius Croitoru ocupă locul 10, cu 15 puncte, la doar trei lungimi de ulimul loc de play-off, pe care se află rivala concitadină Universitatea în timp ce dâmbovițenii, deși învingând pe Rapid etapa trecută, au obținut prima victorie din acest sezon, sunt tot ultimii, cu 6 puncte.

Unde se joacă meciul FC U Craiova – Chindia Târgoviște

Întâlnirea FC U Craiova – Chindia Târgoviște se dispută luni, 10 octombrie, de la ora 17:30, pe stadionul “Ion Oblemenco din Bănie”, în etapa a 13-a din SuperLiga. Echipa lui Marius Croitoru joacă un fotbal frumos, apreciat din punct de vedere estetic, dar problemele sunt date de faptul că numărul de puncte nu este pe măsura calității jocului.

ADVERTISEMENT

Patronul clubului, Adrian Mititelu, a declarat că îl susține pe antrenorul Marius Croitoru, dar echipa are nevoie mai mult de puncte decât de joc frumos și dacă ele nu vor începe să vină va trebui să ia în calcul și varianta înlocuirii actualului tehnician. Sunt așteptați cam în jur de 5.000 de spectatori la acest meci al celei de-a doua echipe din Craiova.

Cine transmite la TV partida FC U Craiova – Chindia Târgoviște

Partida FC U Craiova – Chindia Târgoviște se joacă luni, 10 octombrie, de la ora 17:30, în etapa a 13-a din SuperLiga și va fi televizată în direct pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți vedea și intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova luni, 10 octombrie, este o vreme destul de plăcută, chiar dacă maxima zilei nu va urca mai mult de 18 grade la ora amiezii. La ora partidei vor fi în jur de 16-17 grade, deloc rău pentru jucători. Meciul va fi condus de arbitrul George Vidican din Satu Mare.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC U Craiova – Chindia Târgoviște

Marius Croitoru și Toni Petrea sunt doi antrenori care își pot face temele exact așa cum cred de cuvință pentru acest meci, deoarece nu au probleme importante de efectiv. Mai mult, în echipa olteană consemnăm două reveniri extrem de importante, fundașul central Papadopoulos și mijlocașul Baeten.

ADVERTISEMENT

Chindia, care a căpătat un alt moral după marea victorie în fața Rapidului, la Ploiești, prima din acest sezon, poate și ea folosi cel mai bun unsprezece, din care nu vor lipsi portarul Căbuz, mijlocașul Neguț sau vârful Daniel Popa. Majoritatea jucătorilor străini vor începe partida de pe bancă, doar Vorobjovas și Akhmetov având șanse reale de intra de la început.

Cote la pariuri la jocul FC U Craiova – Chindia Târgoviște

Casele de pariuri acordă prima șansă în mod destul de evident, chiar dacă avem o cotă mare, echipei FC U Craiova, la o cotă de 2,10 la victorie în timp ce dâmbovițenii au o cotă mare, 4,00. Un gol marcat de oaspeți are valoarea de 1,70, iar un gol oltenesc este și el bine evaluat, la 1,35. Foarte mare este și cota pentru peste 1,5 goluri, un 1,45, care ne arată clar că nu sunt așteptate multe schimbări ale tabelei de marcaj.

ADVERTISEMENT

Sunt trei partide jucate între cele două echipe, toate sezonul trecut, două în sezonul regulat și una în play-out. Am consemnat două rezultate de egalitate, unul la Ploiești, în play-out și altul în Bănie în sezonul regulat, singurul succes fiind al Craiovei la Buzău, unde a jucat o partidă de acasă din sezonul regulat Chindia. A fost o victorie fără drept de apel, scor 3-0, goluri Baeten, Compagno și Bălan, ultimii doi plecați de la echipă.

ADVERTISEMENT