Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

”A fost băiat deștept”. Adi Mutu îi ține partea lui Onea după intrarea criminală la Coman: ”În stadion se aude și se simte altfel”. Video exclusiv

Răzvan Onea a avut o intrare extrem de dură asupra lui Florinel Coman, dar Adi Mutu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că faultul nu a fost unul intenționat.
25.04.2023 | 13:47
A fost baiat destept Adi Mutu ii tine partea lui Onea dupa intrarea criminala la Coman In stadion se aude si se simte altfel Video exclusiv
„A fost băiat deștept”. Adi Mutu îi ține partea lui Onea după intrarea criminală la Coman „În stadion se aude și se simte altfel. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIjucătorul de la FCSB are glezna umflată și se află în recuperare după faultul din derby-ul cu Rapid.

Adi Mutu îl absolvă de vină pe Onea pentru faultul dur asupra lui Coman

Intrat prin telefon la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adi Mutu a ținut să-i ia apărarea lui Răzvan Onea pentru intrarea urâtă asupra lui Florinel Coman și consideră că jucătorul său a evitat o accidentare gravă a adversarului.

ADVERTISEMENT

”A fost o intrare dură a lui Onea, dar prea ne uităm, prea vrem să creștem jucători care atunci când ies în Europa, echipe care atunci când întâlnesc naționale puternice… Rămânem cu gura căscată la nivelul fizic la care sunt adversarii.

Întotdeauna voi proteja integritatea jucătorilor și țin la toți jucătorii, indiferent că sunt ai mei sau sunt adversari. Când am spus că mă bucur că Florinel Coman nu a pățit nimic, chiar mă bucur, pentru că fără să vrei se putea întâmpla ceva, din căzătură, din intrare.

ADVERTISEMENT

De aia am spus-o, nu pentru faptul că ar fi fost o intrare super, super violentă, pentru că până la urmă Onea a fost băiat deștept și și-a tras picioarele pentru că dacă se ducea cu talpa, probabil nu mai era timp să tragă piciorul de pe pământ. Oricum, în stadion se aude și se simte altfel”, a declarat Mutu, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Adi Ilie, îngrozit de intrarea lui Onea la Coman

Florinel Coman a răbufnit după Rapid – FCSB 1-0. ”Șeptarul” roș-albaștrilor a fost ”rupt” în prima repriză de Răzvan Onea. Fundașul dreapta al giuleștenilor a scăpat fără cartonaș roșu, spre nemulțumirea atacantului în vârstă de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Oficialii FCSB-ului au luat pur și simplu foc la finalul meciului din Giulești cu Rapid, contestând extrem de vehement prestația sub orice critică a arbitrului Horațiu Feșnic. Acesta este acuzat că a tolerat jocul foarte dur practicat de gazde, iar în favoarea lor aduc drept argumente două faulturi ”criminale” care ar fi trebuit sancționate cu cartonaș roșu.

Intrarea lui Onea, încă din minutul 4, a arătat foarte dur în special pe faza în direct. Fundașul Rapidului a avut o intensitate foarte ridicată în intervenție și îi putea provoca o accidentare gravă lui Florinel Coman. Adrian Ilie a comentat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și consideră că nu există nicio scuză pentru Feșnic, care ar fi trebuit să îl elimine pe Onea.

ADVERTISEMENT

Rapidistul Robert Niță recunoaște și el că intervenția lui Onea ar fi putut conduce la o eliminare. Chiar dacă i-a găsit unele circumstanțe atenuante fotbalistului rapidist, care și-a retras picioarele în momentul în care și-a dat seama cât de mult riscă.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT