Sport

Adrian Mutu a vorbit înainte de Rapid – CFR Cluj despre dezvăluirile Fanatik: “Au fost discuții cu Yuri”

Adrian Mutu a confirmat dezvăluirea din FANATIK. Tehnicianul rapidiștilor a mărturisit că Yuri Matias, fundașul celor de la CFR Cluj, a vrut să se transfere în Giulești.
30.10.2022 | 12:26
Adrian Mutu a vorbit inainte de Rapid  CFR Cluj despre dezvaluirile Fanatik Au fost discutii cu Yuri
Adrian Mutu a confirmat interesul pentru Yuri Matias înainte de Rapid - CFR Cluj. Sursă foto: Sport.pictures.eu. Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Înainte de primul meci tare al returului din SuperLiga, FANATIK a intrat în posesia unor mesaje pe care Yuri Matias, fundașul CFR-ului, le-a transmis conducerii giuleștenilor. Fundașul brazilian ar fi vrut să fie transferat de Rapid, deși este unul dintre jucătorii de bază ai campioanei României.

Yuri Matias, discuții cu staff-ul din Giulești pentru a se transfera la Rapid

FANATIK a dezvăluit vineri, prin intermediul unor mesaje, că brazilianul Yuri Matias a vrut să se transfere la Rapid. Fundașul brazilian, unul dintre cei mai buni oameni din acest sezon pentru Dan Petrescu, i-a trimis mai multe mesaje lui Bogdan Pătrașcu, antrenorul secund al lui Mutu.

ADVERTISEMENT

Bogdan Pătrașcu a fost antrenor secund și la Gaz Metan Mediaș în perioada în care la echipă se afla și Yuri Matias. Conversația a avut loc la finalul lunii septembrie, în pauza cauzată de meciurile naționalei României.

„Scuze că te deranjează. dar am vrut sa stiu care este pozitia clubului si a antrenorului de acolo despre mine? ma vrei sau nu?”, „Frate, vrea să mergi și eu aica la tine. Vorbeșt cu tata teu mutu”, „Equipa putenic face voi. Da, frate… și eu Vreu”, au fost mesajele trimise de Yuri Matias Rapidului, după cum a dezvăluit FANATIK.

ADVERTISEMENT
Captura Yuri Matias mesaje whatsapp Rapid
O parte din mesajele pe care Yuri Matias le-a transmis celor de la Rapid. Brazilianul vrea să se transfere de la CFR Cluj în Giulești!
yuri matias cfr cluj rapid
O parte din mesajele pe care Yuri Matias le-a transmis celor de la Rapid. Brazilianul vrea să se transfere de la CFR Cluj în Giulești!

Adrian Mutu a confirmat dezvăluirea din Fanatik: „Discuții au fost”

Adrian Mutu a confirmat la conferința de presă premergătoare duelului dintre Rapid și CFR Cluj că este interesat de Yuri Matias și că între cele două părți au avut loc discuții.

De asemenea, tehnicianul giuleștenilor a anunțat că vor exista mai multe plecări de la Rapid. ”Au fost discuții cu Yuri şi nu s-au concretizat. Cu siguranţă vor fi jucători care vor părăsi clubul, pentru că cerinţele noastre sunt la cel mai înalt nivel. 

ADVERTISEMENT

Mulţi jucători şi-ar dori (n.r. să se transfere la Rapid), nu putem să-i luăm pe toţi. Dacă aş avea cei mai buni jucători din ligă, probabil am vorbi altfel, dar speranţa moare ultima”, a declarat Adrian Mutu, la conferința de presă.

Yuri Matias, unul dintre cei mai buni jucători de la CFR Cluj în sezonul actual

Yuri Matias a ajuns sub aripa lui Dan Petrescu în februarie 2022, venind de la Gaz Metan Mediaș, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Fundașul brazilian a devenit unul dintre oamenii de bază de la CFR Cluj în zona centrală a defensivei. În vârstă de 27 de ani, Yuri Matias are 4 goluri în 23 de partide pentru ardeleni în acest sezon.

A marcat de două ori în Superliga, o dată chiar în fața Rapidului în victoria din prima etapă. În celălalt meci, Yuri Matias a punctat în victoria cu Sepsi din penultima etapă a turului.

În Conference League, Yuri Matias s-a dovedit la fel de important. A înscris în remiza, scor 1-1 cu Ballkani, meci care îi țin în cărți pentru calificare pe fotbaliștii lui Dan Petrescu și a marcat golul de 2-0 în victoria cu Slavia Praga, de pe teren propriu.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piață a lui Yuri Matias, conform Transfermarkt. 
  • 37 de meciuri a adunat Yuri Matias în tricoul CFR-ului. 
ADVERTISEMENT