Sport

Adrian Mutu, îngrijorat înainte de Rapid – Sepsi: ”Vedem după antrenament”. Video

Vacanța de iarnă se încheie, mâine fiind programate primele jocuri din runda cu numărul 22 din SuperLiga, capul de afiș al zilei fiind Rapid - Sepsi.
19.01.2023 | 19:10
Adrian Mutu ingrijorat inainte de Rapid  Sepsi Vedem dupa antrenament Video
Adrian Mutu a susținut conferința de presă premergătoare duelului cu Sepsi din play-off.
ADVERTISEMENT

Vineri, 20 ianuarie 2023, se reia SuperLiga. Meciul vedetă al zilei este cel dintre Rapid și Sepsi, o partidă de șase puncte cu implicații în lupta pentru play-off. Meci în care giuleștenii vor reveni pe Giulești, arena pe care nu au fost înfrânți în actualul sezon din SuperLiga.

Adrian Mutu privește meciul cu Sepsi doar din perspectiva luptei pentru play-off

În ciuda faptului că a spus în nenumărate rânduri că Rapid nu are ca obiectiv în acest sezon câștigarea titlului în SuperLiga, Dan Șucu a dezvăluit într-un mesaj transmis fanilor de Anul Nou că visează totuși ca acest lucru să se întâmple.

ADVERTISEMENT

Pentru Adrian Mutu însă, partida cu Sepsi, de vineri, rămâne doar un duel pentru play-off. Lucru pe care l-a și precizat în conferința de presă oficială de dinaintea partidei.

”Un prim meci extrem de greu, cu o contracandidată la play-off. Bineînțeles că ne dorim să facem o figură frumoasă, ne dorim să câștigăm. 

ADVERTISEMENT

Este foarte important pentru noi, pentru a ne atinge obiectivul și a continua acolo sus, în primele trei”, a fost prima declarație a lui Adrian Mutu.

Întrebat dacă o vede pe Sepsi și ca o contracandidată la un loc în cupele europene, Mutu a răspuns tranșant: ”Nu, Sepsi este o contracandidată la play-off. Este pe locul 6 în momentul acesta.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles, este o echipă puternică, care este în stare să surprindă orice adversar în campionat. Ne gândim însă strict la play-off și ne dorim să câștigăm”.

Starea gazonului o necunoscută până la ora primului antrenament

Rapid va efectua în această seară primul antrenament pe propria arenă. Adrian Mutu spune că este și un moment în care el și jucătorii vor putea vedea cum este noul gazon.

ADVERTISEMENT

Reamintim, suprafața de joc din Giulești a fost înlocuită. Motiv pentru care, de altfel, a fost nevoită să susțină pe Arena Națională ultimul joc în care a avut postura de gazdă.

”Din păcate, să spunem așa, gazonul nu a avut timp să se refacă complet. Dar sperăm că mâine nu o să încurce ambele echipe și o să oferim publicului un joc spectaculos.

Să vedem însă cum este. Așa, doar să-l calci…Vedem după antrenament (n.r. dacă este legat sau se poate ”rupe”)”, a precizat tehnicianul Rapidului.

”Ne aflăm în discuții și negocieri cu câțiva jucători”

Adrian Mutu a fost chestionat și referitor la achiziții. A negat că Rareș Ilie ar fi o țintă, pentru că nu ar fi indicat nici pentru jucător. Tehnicianul regretă transferul ratat al lui Gicu Grozav, dar precizează că Rapid se află în discuții și negocieri cu câțiva jucători.

”Dacă mă întrebați de transferuri, de azi putem să facem transferuri. Ne aflăm în discuții și negocieri cu câțiva jucători.

Aștept, am încredere în club și sper să ajungă cât mai repede. Dacă nu, mergem înainte. Problemele mari de lot le-am avut în noiembrie-decembrie, când am avut foarte mulți accidentați. Nu se pune problema de valoarea lotului.

(n.r – despre transferul ratat al lui Gicu Grozav) El e un fotbalist care poate da mult fotbalului românesc. Cred că orice echipă și l-ar dori.

A avut o parte din sezon bună, a dat și goluri, e un jucător valoros, a fost și la echipa națională. Are un talent peste media campionatului. Îmi pare rău, dar nu cred că am fost niciodată aproape de a-l transfera.

Suntem în negocieri cu doi-trei jucători. Nu putem să vă dăm numele pentru că nu cred că ar fi corect pentru situația în care suntem. Atunci când se va finaliza, cu siguranță veți afla”, a menționat Mutu.

ADVERTISEMENT