Sport

Dan Șucu, mesaj pentru fanii Rapidului la intrarea în 2023. Ce dorință și-a pus acționarul din Giulești. Video

Dan Șucu a ținut să transmită un mesaj fanilor echipei Rapid odată cu intrarea în 2023 și și-a pus o dorință măreață pentru acest an.
01.01.2023 | 21:15
Dan Sucu mesaj pentru fanii Rapidului la intrarea in 2023 Ce dorinta sia pus actionarul din Giulesti Video
Dan Șucu a ținut să transmită un mesaj fanilor echipei Rapid odată cu intrarea în 2023 și și-a pus o dorință măreață pentru acest an. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Invitat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, omul de afaceri a dezvăluit câți bani a cheltuit de la venirea în luna mai la formația giuleșteană.

Mesaj pentru fanii Rapidului de la Dan Șucu

În ciuda faptului că a spus în nenumărate rânduri că Rapid nu are ca obiectiv în acest sezon câștigarea titlului în SuperLiga, Dan Șucu a dezvăluit într-un mesaj transmis fanilor de Anul Nou că visează totuși ca acest lucru să se întâmple.

ADVERTISEMENT

”Cu ocazia Anului Nou, îmi face enorma plăcere să urez tututor rapidiștilor multă sănătate și împlinirea tuturor dorințelor. Pentru 2023, speranța mea este că în fiecare săptămână băieții noștri ne vor face fericiți și, de ce nu, la sfârșit de campionat poate…

Nu mai spun mai mult că o să mă certe colegii că pun presiune pe echipă, dar știți dumneavoastră ce aș vrea să spun. La mulți ani!”, a fost mesajul lui Dan Șucu, transmis cu ajutorul Rapid TV.

ADVERTISEMENT

Formația pregătită de Adrian Mutu a terminat anul 2022 pe locul 4 în SuperLiga, cu 38 de puncte acumulate după 21 de etape, la egalitate cu FCSB, care ocupă poziția a treia, și cu 7 puncte mai puțin decât liderul Farul Constanța.

Dan Șucu, nemulțumit de cum se împart banii din drepturile TV

Tot în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, co-acționarul de la Rapid a lăsat să se înțeleagă că l-ar vrea pe Mircea Lucescu la gruparea giuleșteană, dacă acesta nu va mai continua la Dinamo Kiev.

ADVERTISEMENT

”Nu-l cunosc foarte bine pe Mircea Lucescu, doar din ce am văzut ca rezultate. Un om cu rezultatele dânsului nu poate să nu fie un beneficiu pentru orice club din România și în principal pentru Rapid”, a declarat Dan Șucu.

Omul de afaceri Dan Șucu, unul dintre cei doi acționari ai Rapidului, a pus sub ”lupă”, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, felul în care sunt calculate sumele din drepturile TV pentru toate echipele.

ADVERTISEMENT

”M-am gândit destul de serios… pentru ziua de azi, pentru audiența pe care o generăm în momentul actual, valoarea drepturilor TV este normală. Dar ideea e simplă, audiența e corectă? E ceea ce ar trebui să fie? Evident că nu este! Noi trebuie să luptăm cu toții să dublăm această audiență, dublând audiența poți solicita ceva în plus”, a spus Șucu.

ADVERTISEMENT
Tags:
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a...
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele,...
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment, indignaţi: "Poliţia e acolo să le asigure circul"
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Vreme tot mai bizară în România. Ce anomalii vor fi în zilele următoare
Vreme tot mai bizară în România. Ce anomalii vor fi în zilele următoare
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată