Sport

Veste excelentă pentru suporterii Rapidului: meciul cu Sepsi se va juca în Giulești!

Rapid vine în Giulești pentru partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe, după ce fusese nevoită să se mute pe „Arena Națională” la ultimul meci de pe teren propriu.
10.01.2023 | 00:51
Veste excelenta pentru suporterii Rapidului meciul cu Sepsi se va juca in Giulesti
Rapid revine în Giulești după mai bine de 2 luni. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gazonul de pe stadionul Giulești a fost înlocuit, iar Rapid se va putea întoarce pe arena unde este neînfrântă în acest sezon din SuperLiga.

Rapid se întoarce acasă în Giulești. Anunțul oficial al clubului

Rapid va juca meciul din etapa a 22-a pe teren propriu împotriva lui Sepsi Sfântu Gheorghe, de vineri, 20 ianuarie, ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Clubul a făcut anunțul pe pagina oficială de Facebook: „REVENIM ACASĂ, ÎN GIULEȘTI! Partida dintre Rapid și Sepsi OSK, din etapa #22 a Superligii, se va juca pe 20 ianuarie, de la ora 20:00, pe Stadionul Rapid – Giulești!”.

Ba, mai mult, tichetele urmează să fie puse în curând în vânzare, iar Rapid are șanse mari să joace din nou cu casa plină: „Biletele vor fi puse în vânzare săptămâna aceasta. #ÎmpreunăSpre100”, au mai anunțat „giuleștenii”.

ADVERTISEMENT

Rapid a disputat primul amical în cantonamentul din Antalya

Rapid se află în Antalya în perioada 4-14 ianuarie, unde a jucat deja primul meci amical, câștigat cu 3-2 de echipa lui Adrian Mutu în fața turcilor de la Sariyer.

Giuleștenii mai au stabilite două meciuri amicale în stagiul din Turcia: cu Kecskemeti TE (Locul 2 în Ungaria) pe 10 ianuarie și cu SK Sigma Olomouc (locul 4 în Cehia), pe data de 13 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Rapid este pe locul patru în SuperLiga, la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova și FCSB. Ultimele două meciuri considerate „acasă” cu Petrolul și Universitatea Craiova s-au disputat pe Arena Națională, iar Rapid a luat patru puncte.

Rapid nu a făcut niciun transfer în această pauză de iarnă

Dan Șucu, patronul Rapidului, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că bugetul de transferuri este nelimitat, însă în Giulești nu vor veni mai mult de doi jucători:

ADVERTISEMENT

„La Rapid nu este o problemă de bani! Este o problemă pură de oportunitate. Suntem în același timp și foarte atenți ce facem cu banii respectivi. Din punctul meu de vedere banii există, dar nu există bani de aruncat! Bani vor fi întotdeauna! Pot fi transferuri spectaculoase și inteligente sau oportune. Cu orice ocazie, suntem acolo”.

Victor Angelescu e pe aceeași lungime de undă: „Noi considerăm că avem un lot valoros la acest moment, o să fie câteva plecări și una, două veniri. Și din România, și de afară. Nu sunt foarte mulți pe listă. În faza de atac avem nevoie”.

ADVERTISEMENT