Sport

Adrian Mutu, despre cel mai dur moment petrecut la Rapid: „Am rămas surprins că fanii îmi cereau demisia!”

Adrian Mutu a vorbit despre cel mai dur moment petrecut la Rapid, și anume atunci când fanii echipei i-au cerut demisia.
04.05.2023 | 00:34
Adrian Mutu despre cel mai dur moment petrecut la Rapid Am ramas surprins ca fanii imi cereau demisia
Unul dintre jucătorii Rapidului a vorbit despre plecarea lui Adrian Mutu. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Antrenorul Rapidului a fost surprins de faptul că suporterii i-au cerut demisia, mai ales că a reușit să califice echipa în play-off, principalul obiectiv al clubului, însă nu s-a supărat pe ei.

Adrian Mutu, despre cel mai dur moment petrecut la Rapid

Adrian Mutu a vorbit despre cel mai dur moment pe care l-a avut ca antrenor la Rapid, și anume când suporterii i-au cerut demisia după începutul slab din play-off: „A fost prima dată când mi s-a strigat demisia.

ADVERTISEMENT

Nu mă așteptam, am rămas surprins. Nu știu dacă liderul galeriei a fost un bun psiholog sau nu, pentru că uite că am început să avem rezultate”.

„Nu mă așteptam pentru că eu consider că am făcut multe lucruri în acest sezon. Îmi dau silința 100% și îmi doresc mult să duc echipa acolo unde îi este locul și să se întoarcă la locul ei, acolo unde era în anii de glorie”, a mai spus Adrian Mutu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Era nevoie de aceste rezultate pentru a sparge gheața în play-off!”

„Era nevoie de aceste rezultate să spargem gheața în play-off, am făcut-o contra FCSB-ului, un derby important pentru noi. Fotbalul e schimbător. Dacă acum două săptămâni se vociferau tot felul de chestii, acum lucrurile se calmează.

Contează tot timpul următorul meci. Ne gândim la meciul cu Farul, echipa de pe primul loc, echipa cu prima șansă la câștigarea titlului. Ne așteaptă un meci de foc și sper să fie pentru prima oară când câștig contra lui Gică Hagi”, a continuat Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

„Cred că Rapid e revelația sezonului, dacă stăm să ne gândim la ce a fost Rapid acum doi ani și ce este în momentul acesta, la parcursul pe care îl are.

Nu multă lume se aștepta să intre în play-off, chiar dacă era un obiectiv. Nu ne încălzește cu nimic acest lucru, chiar dacă noi suntem pe drumul cel bun.

ADVERTISEMENT

Nu mă refer la echipe care deja au câștigat titlul, cum ar fi Farul, și care e obișnuită să fie în play-off, în afară de anul trecut. CFR, FCSB, Craiova, la fel, Sepsi, al doilea an la rând în play-off.

Dar, bineînțeles, că nu ne încălzește cu nimic acest lucru. Chiar dacă noi rapidiștii credem că e un lucru important și suntem pe drumul cel bun”, a mai spus antrenorul Rapidului.

ADVERTISEMENT
Tags: