Sport

Adrian Mutu răspunde contestatarilor: „Toți jucătorii veniți la Rapid au fost doriți de mine!”. Ce spune despre Costache, Ciobanu și Ștefan

Adrian Mutu le-a răspuns contestatarilor, spunând că toți jucătorii care au venit la Rapid, au fost doriți de el înainte.
03.05.2023 | 20:34
Adrian Mutu raspunde contestatarilor Toti jucatorii veniti la Rapid au fost doriti de mine Ce spune despre Costache Ciobanu si Stefan
Adrian Mutu a fost sincer după victoria Rapidului cu FCSB, scor 5-1: Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Antrenorul Rapidului a analizat evoluțiile lui Valentin Costache, Florin Ștefan și Andrei Ciobanu, amintind și de accidentările pe care le-au avut jucătorii săi de-a lungul sezonului.

Adrian Mutu le răspunde contestatarilor

Adrian Mutu le-a răspuns contestatarilor și a vorbit despre fotbaliștii care au fost criticați în acest sezon: „Toți jucătorii care au venit la Rapid, eu i-am vrut! Nu a venit nimeni pe care eu să nu-l cer.

ADVERTISEMENT

Nouă ne place să vedem partea mai goală a paharului, însă lucrurile nu stau așa. Ciobanu a făcut Academia Hagi și a avut evoluții foarte bune la Farul și la naționala U21 a României.

Pe Ștefan eu nu l-am avut la naționala U21, Mirel l-a avut, eu când am ajuns acolo, Ștefan era deja peste vârsta eligibilă pentru a jucat la tineret”.

ADVERTISEMENT

„Costache a jucat meci de meci la CFR Cluj, fiind folosit în bandă acolo. Nici n-aveam cum să anticipez că Mățan va sta trei luni, Costache va sta trei luni și Ciobanu că va sta cinci luni. N-am avut cum să prevăd asta.

Singurul care nu a fost accidentat, a fost Florin Ștefan, despre care pot să spun că a confirmat parțial, pentru că a avut meciuri bune și ne-a ajutat în mai multe momente”, a mai spus Adrian Mutu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„A trebuit să-l arunc în teren pe Ongenda!”

Adrian Mutu a continuat și a vorbit și despre titularizarea lui Hervin Ongenda în meciul cu Sepsi, înaintea play-off-ului, acesta fiind criticat că l-a introdus pe mijlocașul francez, care abia ajunsese la echipă.

„Ongenda a intrat la meciul cu Sepsi, a trebuit să-l văd puțin și eu. A trebuit să-l aruncăm în meci, că nu e același lucru cu ceea ce vezi la antrenamente. Toate argumentele erau în favoarea mea pentru a-l folosi.

ADVERTISEMENT

Oricum nu începusem rău, puteam să terminăm la egalitate dacă nu ratam un penalty. Când văd că lucrurile merg eu nu fac schimbări doar ca să le fac”, a mai spus Adi Mutu.

ADVERTISEMENT
Tags: