Life

Video. Imagini de senzație cu Adrian Mutu și soția sa, de Revelion: “Tu ești femeia care mi-a transformat imperfecțiunile în perfecțiuni”

Adrian Mutu este foarte discret când vine vorba de viața personală, dar nu uită să-i ureze cele mai calde și sincere urări soției sale, Sandra, cu ocazia zilei de naștere.
01.01.2022 | 12:04
Video Imagini de senzatie cu Adrian Mutu si sotia sa de Revelion Tu esti femeia care mia transformat imperfectiunile in perfectiuni
ADVERTISEMENT

Mândru de timișoreanca care este într-o formă fizică de invidiat, antrenorul de fotbal a lăsat un mesaj emoționant în prima zi a anului pe rețelele de socializare.

Pe 1 ianuarie Sandra Bachici își celebrează ziua de naștere, Briliantul asigurându-se că momentul este unul de neuitat, de aici și filmarea specială cu care și-a încântat fanii.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu nu publică foarte des imagini cu soția sa, dar când o face ia pe toată lumea prin surprindere. Vedeta are numai cuvinte frumoase la adresa brunetei.

Adrian Mutu, mesaj impresionant pentru soția sa. Ce a declarat de ziua de naștere a brunetei

Adrian Mutu este conștient că frumoasa sa soție este cea care l-a schimbat cel mai mult în ultimii ani, asta pentru că i-a oferit toată dragostea din lume.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, iubita mea ♥️ Tu ești acea femeie care mi-a transformat imperfecțiunile în perfecțiuni, doar prin atingerea dragostei tale.

Te iubesc, frumoasa mea soție!”, a scris Adrian Mutu pe Instagram, unde a postat și o filmare în care dansează cu partenera sa de viață.

ADVERTISEMENT

Sandra Bachici a împlinit frumoasa vârstă de 28 de ani. Tânăra a devenit soția fostului jucător de fotbal pe 15 octombrie 2017, la numai 23 de ani.

Adrian Mutu și Sandra Bachici, poveste de dragoste ca-n filme

Povestea lor de dragoste a început la scurt timp după ce bruneta a pus capăt relației cu un alt sportiv, Laszlo Sepsi. Fosta Miss România 2010 fusese cerută în căsătorie de fotbalist.

ADVERTISEMENT

Drumurile celor doi s-au separat făcând loc unei alte legături amoroase, frumoasa timișoreancă fiind cucerită iremediabil de Adrian Mutu, alături de care are un băiat pe nume Tiago.

Antrenorul de fotbal este la al treilea mariaj, după ce în trecut a fost însurat cu Consuelo Matos Gomez, cu care are două fete. În plus, a fost căsătorit și cu actrița Alexandra Dinu.

În timpul mariajului de aproximativ doi ani cu fosta jurată de la „Românii au talent” a venit pe lume și primul fiu al sportivului, Mario, acum în vârstă de 19 ani.

ADVERTISEMENT