Fotbal intern

Adrian Mutu își lansează propria băutură energizantă! Fotografia postată de „Briliant” pe rețelele de socializare

07.04.2020 | 17:33
Adrian Mutu isi lanseaza propria bautura energizanta Fotografia postata de Briliant pe retelele de socializare
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu nu a apucat să debuteze pe banca tehnică a naționalei României U21, dar își va lansa cât de curând propria băutură energizantă.

Adrian Mutu își va lansa propria băutură energizantă

Adrian Mutu își va lansa propria băutură energizantă „Fenomeno by Adrian Mutu” și a postat o fotografie pe conturile de socializare în care îi anunță pe fani că în curând va lansa produsul.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a fost numit la începutul acestui an selecționerul naționalei de tineret, în locul lui Mirel Rădoi, „promovat” pe banca primei reprezentative, și urma să debuteze pe 31 martie, la Craiova, împotriva Danemarcei, însă meciul a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Băutura energizantă a lui Adrian Mutu. Sursă foto: Instagram
Băutura energizantă a lui Adrian Mutu. Sursă foto: Instagram

„Banul e mai puțin important”

Adrian Mutu a mărturisit că nu este afectat după reducerea salariului de la naționala U21: „Știam de luni că vor fi reduse salariile, am fost anunțat de Răzvan Burleanu. Nu este nicio problemă, banul este mai puțin important în această perioadă, trebuie să strângem rândurile și să trecem peste această perioadă.

ADVERTISEMENT

Mă rog la Dumnezeu să nu ajungem într-o situație precum cea din Italia, empatizez cu ce se întâmplă în toată lumea, este problema noastră, a tuturor, chiar mă miram când auzeam că acest virus afectează doar bătrânii, păi ei nu sunt ai noștri? Trebuie să ne protejăm părinții, bunicii”, a declarat Adrian Mutu

Cred că și evenimentul de la Cluj se va amâna, meciul de retragere, va trebui să găsim o nouă dată, probabil că în toamnă.

ADVERTISEMENT

Sper să se țină pentru că vreau să mulțumesc publicului care m-a susținut atâția ani la echipa națională. Chiar îmi pregătisem un discurs, pentru că nu vreau să mă emoționez în fața publicului”, a mai spus Adrian Mutu.

Tags: