Sport

Adrian Mutu, mesaj emoțional înainte de Rapid – FC Botoșani: ”Ne simţim datori faţă de suporteri”

Meciul Rapid - FC Botoșani se joacă sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 21:30, iar Adrian Mutu le-a transmis un mesaj clar fotbaliștilor săi după eșecul în fața Chindiei.
07.10.2022 | 22:40
Adrian Mutu mesaj emotional inainte de Rapid  FC Botosani Ne simtim datori fata de suporteri
Meciul Rapid - FC Botoșani se joacă sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 21:30, iar Adrian Mutu le-a transmis un mesaj clar fotbaliștilor săi după eșecul în fața Chindiei. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Giuleștenii au pierdut partida cu noua formație a lui Toni Petrea, scor 1-2, și acum au de recuperat 3 puncte față de liderul Farul Constanța.

Mesajul lui Adrian Mutu pentru jucători săi înainte de Rapid – FC Botoșani

Cu eșecul împotriva Chindiei încă proaspăt în memorie, Adrian Mutu a transmis un mesaj tranșant înaintea întâlnirii Rapid – FC Botoșani, din etapa a 13-a din SuperLiga, și le-a cerut elevilor săi se revanșeze în fața suporterilor.

ADVERTISEMENT

”Ne aşteaptă un meci important cu o echipă care în ultimii ani a fost mereu între primele 6-7 ale campionatului. Noi venim după un meci nereuşit cu Chindia, în care relaxarea cu care am intrat pe teren ne-a costat.

De aceea ne simţim datori faţă de suporteri şi vrem să câştigăm cu FC Botoşani. Vrem să avem atitudinea corectă şi începând de mâine să nu se mai repete ce s-a întâmplat cu Chindia. Important e să învăţăm din greşeli şi să mergem mai departe.

ADVERTISEMENT

Trebuie să dăm uitării meciul trecut, se întâmplă la toate echipele. Însă, în acelaşi timp, nu trebuie să uităm cine suntem şi că avem o responsabilitate mare pe umeri. Există presiunea rezultatului de fiecare dată. Clubul nostru este pe o traiectorie bună, suntem o echipă mare şi trebuie să fim învăţaţi cu presiunea”, a declarat Mutu.

Mutu, mulțumit de perioada petrecută la Rapid

Dacă imediat după jocul împotriva Chindiei a tunat și a fulgerat la adresa jucătorilor săi, tehnicianul giuleștenilor a revenit la sentimente mai bune și încearcă să-i motiveze pentru duelul cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

”Botoşani are o echipă bună şi un antrenor care mie îmi place. Unsprezecele lor nu e acelaşi faţă de sezonul trecut, au făcut transferuri importante, au avut un început fantastic. Ştim că Botoşani e o echipă cu care trebuie să fim atenţi. Aşa că atitudinea şi concentrarea trebuie să fie punctele noastre forte.

Mâine vom intra cu o ambiţie mare, vom da tot ce avem mai bun… iar apoi se poate întâmpla orice, pentru că e un meci de fotbal. Dar important e ca noi să ne facem treaba şi să avem atitudinea corectă.

ADVERTISEMENT

Iar băieţii să urmeze strategia pe care eu am stabilit-o la antrenament. Pentru că eu până acum, per total, sunt mulţumit de ei. Aceşti băieţi au strâns 24 de puncte în actualul sezon. Iar în 23 de meciuri de când sunt la Rapid avem împreună 16 victorii. Cred că suntem între puţinele echipe care în ultimele 6 luni au obţinut 16 victorii”, a spus Mutu.

ADVERTISEMENT