Sport

Adrian Mutu, reacție după revenirea Rapidului din cantonamentul unde a pierdut 3 din cele 4 amicale: ”Cel mai greu debut din toate timpurile”

Rapid debutează în noua ediție de SuperLigă în deplasare cu campioana CFR Cluj. În cantonament giuleștenii au înregistrat eșecuri în 3 din 4 partide. Adrian Mutu știe că începutul de sezon va fi infernal.
10.07.2022 | 23:56
Adrian Mutu reactie dupa revenirea Rapidului din cantonamentul unde a pierdut 3 din cele 4 amicale Cel mai greu debut din toate timpurile
Adrian Mutu nu este mulțumit de rezultatele din meciurile test și le-a transmis jucătorilor că e momentul să aibă o altă atitudine. urmează un debut infernal în SuperLigă. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Rapid și-a ratat obiectivul în precedentul campionat și va avea un debut în noul sezon extrem de dificil. Nici rezultatele din amicalele verii nu au fost dătătoare de speranțe.

Adrian Mutu: ”Să fim concentrați”

CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova sunt primele trei adversare pe care Rapid le va înfrunta în startul noii ediții a SuperLigii.

ADVERTISEMENT

Un debut infernal pentru trupa lui Adrian Mutu, deloc mulțumit de cum a arătat echipa lui în cantonament. Nici fanii din Giulești nu sunt deloc încântați de eșecurile înlănțuite în meciurile amicale disputate în presezon.

Adi Mutu a luat atitudine și așteaptă o mobilizare generală din partea elevilor lui, cărora le-a transmis public că este momentul să conștientizeze că e nevoie de mai multă concentrare.

ADVERTISEMENT

”Va fi cel mai greu debut al Rapidului din toate timpurile, cu primele trei clasate din sezonul trecut, dar nu trebuie să ne speriem.

Trebuie să ne pregătim și la meci să fim foarte concentrați, să ne dăm seama de importanța lui”, a spus Adrian Mutu, potrivit paginii de Facebook a Rapidului.

ADVERTISEMENT

O singură victorie în presezon

După ce au ratat accederea în play-off-ul ediției precedente a SuperLigii, rapidiștii nu au arătat mai bine nici pe perioada pregătirilor din această vară.

Trupa lui Adi Mutu a încasat nu mai puțin de 13 goluri în cele patru meciuri test disputate în cantonament. Vișiniii au marcat doar de cinci ori, iar acest lucru ar trebui să le dea de gândit lui Mutu și staff-ul său.

ADVERTISEMENT

2-3 cu Sankt Polten, 2-1 cu Cracovia, 0-2 cu LASK Linz și un umilitor 1-7 cu Slavia Praga, acesta fiind de altfel cel mai important adversar al giuleștenilor în partidele amicale.

În prima etapă a sezonului 2022/2023 Rapid va evolua la Cluj, în compania campioanei CFR. Meciul este programat sâmbăta viitoare, pe 16 iulie, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT