Sport

Adrian Porumboiu critică deciziile VAR în SuperLiga: ”E clar că Vassaras apără minciuna! Înseamnă că are alte interese“

Deciziile controversate ale sistemului VAR în SuperLiga l-au enervat la culme pe Adrian Porumboiu,. Acesta a lansat o adevărată tiradă la adresa șefului CCA, Kyros Vassaras.
11.08.2022 | 14:24
Adrian Porumboiu critica deciziile VAR in SuperLiga E clar ca Vassaras apara minciuna Inseamna ca are alte interese
Deciziile controversate ale sistemului VAR în SuperLiga l-au enervat la culme pe Adrian Porumboiu,. Acesta a lansat o adevărată tiradă la adresa șefului CCA, Kyros Vassaras. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la comunicatul dat de Comisia Arbitrilor, care amenință cu sancțiuni conducerea FC U Craiova după declarațiile dure date la finalul derby-ului cu rivala Universitatea, ca urmare a unui penalty controversat acordat de Istvan Kovacs.

Deciziile VAR din SuperLiga l-au scos din sărite pe Adrian Porumboiu

Nemulțumit de faptul că Kyros Vassaras i-a luat apărarea lui Istvan Kovacs și de modul în care arbitrii români interpretează deciziile VAR, Adrian Porumboiu a pus tunurile pe conducerea CCA.

ADVERTISEMENT

”Vassaras e un idiot! Îmi asum ce spun, chiar îl rog să mă dea în judecată, dar nu pot avea altă impresie despre el când vine să ne mintă în față și să ne spună că e henț.

S-a văzut pe toate reluările, se vede că nu e. E clar că apără minciuna, iar când cineva apără minciuna înseamnă că are alte interese”, a declarat Porumboiu, pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Atac fără precedent după măsurile luate de FRF

Fostul mare arbitru s-a arătat nemulțumit și de faptul că FRF a luat măsuri mai aspre pentru ca antrenorii suspendați în SuperLiga să nu mai poată comunica cu oamenii din staff aflați pe banca tehnică.

”Ăștia de la FRF sunt nebuni. Mai bine să-i aducă pe antrenori în cătușe la stadion, să-i lege la ochi, cu mâinile la spate, și să le pună botniță! Cum poți să-ți bați joc, să umilești un antrenor în asemenea hal? Doar mintea ăstora care conduc acum FRF poate debita asemenea enormități.

ADVERTISEMENT

E ca și cum un profesor care face la un moment dat o eroare e umilit în fața elevilor. Mai bine mergem la cauză și verificăm câte dintre deciziile arbitrilor de eliminare a antrenorilor sunt corecte”, a spus Porumboiu.

Porumboiu, nemulțumit de contractul drepturilor TV

Fostul patron de la FC Vaslui a vorbit și despre scandalul dintre Adrian Mititelu și compania eAD, deținătoarea drepturilor TV pentru SuperLiga, fiind de părere că suma primită de cluburi ar putea fi mai mare.

ADVERTISEMENT

”Nota nu 10, ci 10.000 pentru ce a zis Mititelu. Sunt perfect de acord cu el, îi apreciez curajul. Nu există niciun fel de transparență în procesul drepturilor TV și Liga este complice la așa ceva.

Totul este făcut pe sub masă și se aruncă în spațiul public ideea că toate cluburile trăiesc de pe urma banilor televiziunilor, când, de fapt, vedem că toată lumea caută fotbalul, se consumă din ce în ce mai mult.

Dacă cineva ar ști să gestioneze problema asta, ar lua cel puțin 4-5 milioane în plus din drepturi TV. Băi Gino, știu că ai probelme, dar du-te, băi nene, acasă și lasă pe altul să vină și să facă lucrurile cum trebuie și cum ar fi mai bine pentru cluburi. El se complace pentru a trăi pe picior mare”, a încheiat Porumboiu.

ADVERTISEMENT