Sport

Adrian Porumboiu îl distruge pe Istvan Kovacs după Barcelona – PSG 1-4: „Nu poți să fii tu buricul pământului!”

Adrian Porumbiu l-a desființat pe Istvan Kovacs după meciul din semifinalele Ligii Campionilor. Fostul mare arbitru îl acuză pe Kovacs că a ajuns la acest nivel prin relații
18.04.2024 | 21:26
Adrian Porumboiu il distruge pe Istvan Kovacs dupa Barcelona  PSG 14 Nu poti sa fii tu buricul pamantului
Adrian Porumboiu l-a linșat pe Istvan Kovacs după prestația din semifinalele Ligii Campionilor. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Adrian Porumbiu continuă războiul de la distanță cu Istvan Kovacs după Barcelona – PSG 1-4. Fostul mare arbitru a analizat decizia lui Kovacs de a-l elimina pe Xavi Hernandez.

Adrian Porumboiu a lansat un nou atac la adresa lui Istvan Kovacs: „A ajuns acolo pe relații”

Adrian Porumboiu a comentat din nou prestația lui Istvan Kovacs la Barcelona – PSG 1-4: „Am văzut meciul, eu nu mă uit la meciurile pe care le arbitrează Kovacs, dar am făcut o excepție. Eu nu pot vorbi de arbitrul ăsta pentru că am niște amintiri care îmi strică seara”.

ADVERTISEMENT

Porumboiu l-a criticat dur pe mai vechiul său rival din arbitraj: „A ajuns acolo și tot nu înțelege că trebuie să aibă un comportament la nivelul ăla, nu imediat să dea afară antrenorul. Stai puțin, poți să-l atenționezi civilizat, sunt atâtea metode, nu te apuci tu să fii buricul Pământului!”. 

Fostul mare arbitru FIFA e convins că Istvan Kovacs nu merită să arbitreze la asemenea nivel: „Jucătorii sunt actorii principali, nu arbitrul. El trebuie să fie umil, dar Kovacs nu are asta în el.

ADVERTISEMENT

I s-a permis, eu mă bucur că un arbitru ajunge acolo, dar nu pot să fiu bucuros de modul cum a arbitrat. Că a ajuns acolo pe relații, prin ce a ajuns”.

Adrian Porumboiu, acuzații grave la adresa lui Istvan Kovacs și Kyros Vassaras: „Îl deleagă prin nașul lui de la UEFA”

Adrian Porumboiu știe de ce Istvan Kovacs a ajuns să arbitreze o semifinală de Liga Campionilor: „În România, cum să spun, se face de rahat și acolo stă la șampanie și icre negre. Îl deleagă Vassaras prin nașul lui de la UEFA. Foarte bine, dar clasă tot nu are”, a mai spus omul de afaceri la Sport Total FM.

ADVERTISEMENT

Fostul patron al lui FC Vaslui l-a criticat dur pe Kovacs și în trecut: „Îmi pare rău pentru că la UEFA nu-l mai văd pe Ovidiu Hațegan, sper să revină, dar îl văd în schimb pe un arbitru care are bolovani grei în spate. Acasă are multe obligații și-l fac să presteze un arbitraj mocirlos.

Nici nu mă uit la meciurile pe care le arbitrează acest Kovacs. Nici dacă ar arbitra finală de Champions League sau de Campionat Mondial, nu m-aș uita la ea. Pentru că știu ce a făcut. Mi-a provocat singurul coșmar din fotbal, la un Astra – Vaslui, jucat la Ploiești. Mai trebuiau pistoale să ne împuște.

ADVERTISEMENT

Ce mi-e Colțescu, ce mi-e Kovacs. Dacă îi pui pe amândoi înseamnă jaful jafurilor. Ca ăia care sparg bănci împreună. Îi numesc teroriști ai arbitrajului, iar Vassaras, care nu le știe trecutul, continuă să-i delege. Ei sunt foarte buni, duc treaba până la capăt. Nu te lasă la greu”.

ADVERTISEMENT