Sport

În „scandalul Istvan Kovacs”, Adrian Porumboiu îl atacă fără frână pe președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj! „A fost «Rege» al aranjamentelor și direcționărilor titlurilor” Exclusiv

Pornind de la „scandalul Istvan Kovacs”, Adrian Porumboiu îl atacă fără frână pe Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj: „«Rege» al aranjamentelor și direcționărilor titlurilor”.
02.06.2023 | 20:00
In scandalul Istvan Kovacs Adrian Porumboiu il ataca fara frana pe presedintele lui CFR Cluj Cristi Balaj A fost Rege al aranjamentelor si directionarilor titlurilor Exclusiv
În „scandalul Istvan Kovacs”, Adrian Porumboiu îl atacă fără frână pe președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj! „A fost «Rege» al aranjamentelor și direcționărilor titlurilor”. Exclusiv. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Scandalul generat de arbitrajul contestat de mai toată suflarea fotbalului românesc, în afară de gruparea din Gruia, al lui Istvan Kovacs la barajul pentru Conference League dintre CFR Cluj și FC U Craiova 1948, generează conflicte colaterale. Unul cu accente foarte dure între foștii mari arbitri Adrian Porumboiu și Cristi Balaj, președintele echipei clujene acum.

În „scandalul Istvan Kovacs”, Adrian Porumboiu îl atacă fără frână pe președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj! „A fost «Rege» al aranjamentelor și direcționărilor titlurilor”

Adrian Porumboiu l-a tăvălit rău pe Istvan Kovacs la FANATIK SUPERLIGA și a făcut legătura dintre acesta și președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj: „Face parte din aceeași echipă, dirijaţi de un «Rege». Eu nu ştiam că aveam rege în arbitraj, știam numai de un «Rege» în fotbalul nostru… Dar se pare că acest rege (n.r. – Cristi Balaj) beneficiază în continuare… Dacă aşa spune el că i se spunea, era «Regele»…”.

ADVERTISEMENT

Referirea asta l-a înfuriat pe Cristi Balaj, care n-a rămas dator. „Nu discut cu rezerva lui Crăciunescu”, a fost replica tăioasă, în cadrul aceleași emisiuni FANATIK SUPERLIGA, dată lui Porumboiu, fără să-i specifice, ironic, numele.

Odată polemica pornită, replicile vin ca valurile mării în furtună. Adrian Porumboiu nu uită și nu iartă felul în care echipa sa, FC Vaslui, a fost, după cum susține, împiedicată să câștige titlul de arbitraje „cu dedicație” printre care și unele ale lui Istvan Kovacs și Cristi Balaj. Așa că i-a arătat… cartonașul roșu lui Cristi Balaj, în exclusivitate pe FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Nu mă surprinde declarația infantilă a lui Balaj – adică nu discută cu «rezerva lui Crăciunescu». În fapt și Ion Crăciunescu a fost rezerva mea în anumite meciuri și, în plan profesional, după ieșirea din arbitraj, chiar și angajatul meu.

Despre «Regele», așa cum s-a autointitulat Balaj… vezi Doamne, «Regele arbitrilor»…se impune o minimă precizare: el a fost «Rege» al aranjamentelor și direcționărilor titlurilor către o anumită echipă, împreună cu cei care l-au proclamat «Rege». Lista este prezentată chiar de «marele Rege», nu este cazul s-o mai dau eu”

Adrian Porumboiu: „«Regele» întunericului arbitrajului românesc s-a retras glonț la adăpost, normal, acolo unde trebuia să mai ronțăie ceva «tăiței»”

Mai mult decât replica abrazivă la adresa lui Cristi Balaj, Adrian Porumboiu „ciupește”, ca să nu spunem de-a dreptul „lovește”, și pe CFR Cluj, clubul la care este președinte Cristi Balaj din noiembrie 2021. „Adăpostul” în care „s-a retras glonț «Regele întunericului»”.

„Cum între timp «Regele» întunericului arbitrajului românesc a abdicat din arbitraj, s-a retras glonț la adăpost, normal, acolo unde trebuia să mai ronțăie ceva «tăiței» cu care se înfruptase cu mare poftă alături de cei care-l aclamau ca «Rege».

Îi transmit acestui trepăduș că, din nefericire pentru arbitraj, el a fost tot timpul «rezerva» cuiva … sau câtorva… făcând de cele mai multe ori munci dezonorante, din păcate nepedepsite. În comparație cu mine… deși nu suportă comparație… care n-am fost în viața mea «rezerva» nimănui, referindu-mă, bine-nțeles, la subordonare.

În concluzie acest slujbaș în interesul obscur al unora sau altora, de fapt un adevărat lacheu, să tacă și să se apuce, dacă mai poate, de o muncă cinstită! Deși nu cred… pentru că lacheul tot lacheu rămâne toată viața”

Unde poți vedea oricând vrei super-show-ul FANATIK SUPERLIGA

Meciul a trecut, comentariile continuă, acuzațiile continuă, replicile continuă. Le puteți urmări la FANATIK SUPERLIGA, emisiunea exclusivităților din sport, pe care o puteți savura pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK RO, pe pagina de Facebook FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici, pe contul de Tik-Tok FANATIK SPORT OFICIAL, pe contul de Twitch FANATIKRO și pe contul de Twitter FANATIK.RO INTERNATIONAL.

ADVERTISEMENT