Sport

Adrian Porumboiu, dezlănțuit: “Dacă Istvan Kovacs ar arbitra finala UCL sau a CM, eu nu mă voi uita la televizor!”. L-a atacat din nou și pe Ion Crăciunescu

Adrian Porumboiu s-a dezlănțuit la adresa lui Istvan Kovacs și a lui Sebastian Colțescu. Totodată, fostul arbitru l-a atacat din nou și pe Ion Crăciunescu.
09.02.2024 | 13:40
Adrian Porumboiu dezlantuit Daca Istvan Kovacs ar arbitra finala UCL sau a CM eu nu ma voi uita la televizor La atacat din nou si pe Ion Craciunescu
Adrian Porumboiu, dezlănțuit la adresa lui Istvan Kovacs și a lui Ion Crăciunescu. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Este cunoscut faptul că fostul patron al celor de la FC Vaslui nu vede cu ochi buni arbitrajul din România. Astfel, Adrian Porumboiu s-a dezlănțuit atunci când a discutat despre Istvan Kovacs, Sebastian Colțescu și Ion Crăciunescu.

Adrian Porumboiu, dezlănțuit la adresa lui Istvan Kovacs: “Nu m-aș uita dacă ar arbitra finala Champions League sau a Mondialului”

Fostul arbitru a intrat în direct într-o emisiune live a lui Gabi Safta pe canalul de Youtube Templul Sportului. Când a discutat despre Istvan Kovacs și Sebastian Colțescu, Adrian Porumboiu s-a dezlănțuit.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a fost vehement în declarații la adresa celor doi arbitri FIFA, pe care i-a numit “teroriști ai arbitrajului”. Totodată, Porumboiu a dezvăluit că nu se va uita la nicio finală de Champions League sau Mondial arbitrată de Kovacs.

“Îmi pare rău pentru că la UEFA nu-l mai văd pe Ovidiu Hațegan, sper să revină, dar îl văd în schimb pe un arbitru care are bolovani grei în spate. Acasă are multe obligații și-l fac să presteze un arbitraj mocirlos.

ADVERTISEMENT

Nici nu mă uit la meciurile pe care le arbitrează acest Kovacs. Nici dacă ar arbitra finală de Champions League sau de Campionat Mondial, nu m-aș uita la ea. Pentru că știu ce a făcut. Mi-a provocat singurul coșmar din fotbal, la un Astra – Vaslui, jucat la Ploiești. Mai trebuiau pistoale să ne împuște.

Ce mi-e Colțescu, ce mi-e Kovacs. Dacă îi pui pe amândoi înseamnă jaful jafurilor. Ca ăia care sparg bănci împreună. Îi numesc teroriști ai arbitrajului, iar Vassaras, care nu le știe trecutul, continuă să-i delege. Ei sunt foarte buni, duc treaba până la capăt. Nu te lasă la greu”, a declarat Adrian Porumboiu, la Templul Sportului.

ADVERTISEMENT

Porumboiu l-a atacat din nou și pe Ion Crăciunescu: “Este un om fără caracter, un mincinos ordinar!”

La FANATIK SUPERLIGA, Ion Crăciunescu a dezvăluit că ar fi gata să preia conducerea Comisiei Centrale de Arbitrii. Fostul arbitru a mărturisit că vrea să facă acest lucru alături și de Adrian Porumboiu.

După ce a aflat despre acest lucru, fostul patron al celor de la FC Vasului a avut o reacție dură. Adrian Porumboiu l-a atacat pe Ion Crăciunescu și a mărturisit de ce nu va face pasul propus de fostul arbitru la CCA.

ADVERTISEMENT

“Eu cu Crăciunescu nici vorbă. Niciodată. El nu știe să fie om, Crăciunescu. A spus o bazaconie despre mine care nu s-a întâmplat. A avut tot timpul din lume să-și ceară scuze și nu a făcut-o.

A mințit într-un mod ordinar. Când cineva minte și nu are tăria să-și ceară scuze…L-am întrebat ce fel de om este de a spus o minciună grosolană la adresa mea. E târziu pentru noi oricum. S-a lăsat seara pentru noi să mai conducem acum arbitrajul. Am viață liniștită, copii și nepoți”, a mai spus Adrian Porumboiu.

Reacția lui Porumboiu, după propunerea Olguței Vasilescu

Olguța Vasilescu a declarat că își dorește ca Mihai Rotaru și Adrian Mititelu să facă pace, iar în oraș să existe doar o singură Craiova. Iar la declarația primarului a reacționat și Adrian Porumboiu.

“Doamna Olguța își demonstrează eșecul personal pe care l-a înregistrat privind fotbalul craiovean, prin susținerea altei echipe și prin modul cum i-a dat brânci în văgăună lui Adrian Mititelu. Dacă trebuie să dispară una din ele, atunci să dispară cea care a venit direct din liga a doua, pe care a susținut-o dumneaei”.

ADVERTISEMENT