Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Porumboiu, reacție tare după ieșirea nervoasă a lui Cristi Balaj: “Simte și el acum ceea ce simțeam eu”

Adrian Porumboiu a reacționat la FANATIK SUPERLIGA după criza de nervi a lui Cristi Balaj la adresa arbitrajului din meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj, scor 1-0.
03.12.2023 | 20:57
Adrian Porumboiu reactie tare dupa iesirea nervoasa a lui Cristi Balaj Simte si el acum ceea ce simteam eu
Adrian Porumboiu a reacționat după atacul lui Cristi Balaj la adresa arbitrajului din derby-ul U Craiova - CFR Cluj 1-0. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a pierdut derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 0-1, în etapa a 18-a din SuperLiga. Deși au avut numeroase ocazii de a marca, ardelenii nu au băgat mingea în poartă, iar toate punctele au rămas în Bănie. Cristi Balaj a făcut praf arbitrajul din derby în direct la FANATIK SUPERLIGA.

Verdictul specialistului după faza controversată din U Craiova – CFR Cluj 1-0: „Roșu categoric”

Vladimir Screciu a avut o intrare întârziată în duelul cu Panagiotis Tachtsidis. Grecul a fost lovit cu umărul în obraz de către jucătorul oltenilor. Fotbalistul lui CFR Cluj a acuzat probleme de respirație, iar ambulanța a intrat pe teren.

ADVERTISEMENT

Totuși, „centralul” Adrian Cojocaru și arbitrul din camera VAR Cătălin Popa au luat decizia de a-i acorda doar cartonașul galben lui Screciu. Decizia l-a scos din sărite pe Cristi Balaj care a avut atacuri fără precedent la adresa arbitrajului. Adrian Porumboiu susține că Screciu trebuia eliminat.

„E roșu. E fază de roșu categoric. Nu vreau să intru în contradicție cu nimeni, dar mie în afară de eroarea asta, de-a lungul timpului, mi-a plăcut ce a arbitrat Adrian Cojocaru.

ADVERTISEMENT

Aici a greșit, dar nu are prea multe erori în carieră. Văd un arbitru echilibrat. Lovitura a fost foarte clară de roșu. Dacă Balaj știe mai multe despre el, atunci să spună. 

Adrian Porumboiu, reacție tare după ieșirea nervoasă a lui Cristi Balaj: “Simte și el acum ceea ce simțeam eu”

Nu aș vrea să fiu răutăcios nici cu Cristi Balaj, dar simte și el un pic. Eu am simțit treaba asta până mi-a mâncat ficații. El e la început, eu eram și pe banii mei.

ADVERTISEMENT

M-am pus cu toată lumea, cu Federația și cu Liga care era nemaipomenită, care lega toate nenorocirile din fotbalul românesc. Viața merge înainte. E tânăr, are timp să tăbăcească Cristi. Glumim, glumim, dar roșu e roșu. Adevărul e unul singur”, a declarat Adrian Porumboiu, la FANATIK SUPERLIGA.

Adrian Porumboiu, dur cu arbitrajul românesc: „Și aici are dreptate Balaj”

Adrian Porumboiu a remarcat jocul bun al celor de la CFR Cluj la derby-ul cu Universitatea Craiova. Totuși, fostul patron din fotbalul românesc a precizat că scorul este cel care face diferența.

ADVERTISEMENT

Fost arbitru internațional, Porumboiu i-a dat dreptate lui Balaj și după faza din Poli Iași – CFR Cluj, scor 3-3, când oaspeții au avut un gol anulat pentru ofsaid. „Au echipă solidă, am văzut ocazii, joacă în viteză. Repriza a doua au început-o ca o echipă mare, cu presing, făceau presing și pe portar la un moment dat, o echipă bine așezată în teren.

Nu mereu câștigă echipa care a jucat cel mai bine. Diferență mare între cele două echipe, dar diferența se concretizează prin scor. Punctele au rămas toate la Craiova. 

Știu faza (n.r. golul anulat oaspeților în Poli Iași – CFR Cluj 3-3). Și aici are dreptate Balaj. Acolo nu știu ce a văzut, ce au vrut să vadă, unghia de la picior mai mare, nu pot să-mi dau seama. Rămâi consternat de felul cum se judecă anumite faze, nu se mai trag linii, totul e harababură. Ar trebui să aibă claritate. 

„Sunt multe faze pe care nu le înțeleg. E un fel de subordonare între fraieri și deștepți”

„De multe ori, VAR-ul a încurcat deciziile într-un mod greu de înțeles. Depinde ce personalitate are arbitrul și cei care sunt în camera VAR. Dacă în camera VAR sunt niște arbitrii… Am văzut la Galați o fază.

Unde Dumnezeule să fie ofsaid? Domnișoara care era în camera VAR l-a anulat. Nu-mi vedea să cred. N-am mai zis nimic și bine am făcut. Sunt multe faze pe care nu prea le înțeleg.

Unde e un arbitru puternic nu are curaj cel din camera VAR să-i întoarcă decizia. E un fel de subordonare între fraieri și deștepți. Este o părere, dar sunt prea multe faze care nu-s de înțeles. Ai imaginile în față, tragi linii”, au fost declarațiile lui Adrian Porumboiu, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. În premieră, fiecare ediție alături de cele mai tari momente pot fi revăzute pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Adrian Porumboiu, reacție tare după ieșirea nervoasă a lui Cristi Balaj

ADVERTISEMENT