Life

Adriana Bahmuțeanu, îngenuncheată de durere. Pe cine a pierdut vedeta, care este în doliu

Adriana Bahmuțeanu, răpusă de durere. Care este persoana după care plânge jurnalista, care traversează o perioadă neagră.
27.01.2024 | 14:40
Adriana Bahmuteanu ingenuncheata de durere Pe cine a pierdut vedeta care este in doliu
Adriana Bahmuțeanu, răpusă de durere. Care este persoana după care plânge jurnalista, care traversează o perioadă neagră. Sursa foto: Facebook / freepik.com. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu, îngenunchiată de durere. Pe cine a pierdut vedeta, care este în doliu. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a transmis un mesaj încărcat de emoție la aflarea veștii că o persoană foarte dragă a plecat la Ceruri.

Adriana Bahmuțeanu, răpusă de durere. Care este persoana după care plânge jurnalista, care traversează o perioadă neagră

Adriana Bahmuțeanu este răpusă de durere. Care este persoana după care plânge jurnalista, care traversează o perioadă neagră, după ce medicul Horia Cioflan a încetat din viață la vârsta de 57 de ani. Moartea lui s-a produs pe 22 ianuarie 2024.

ADVERTISEMENT

În ziua în care regretatul cadru medical era condus pe ultimul drum avea să se întâmple încă o tragedie. Mama cunoscutului medic ginecolog, Ștefania Cioflan, de profesie pediatru, nu a mai suportat durerea și a plecat dintre noi.

Femeia a fost condusă pe ultimul drum în cursul zilei de vineri, 26 ianuarie 2024. Înmormântarea a avut loc în Padeș, comuna natală din județul Gorj. Din păcate, aceasta nu a putut să-și ia rămas bun de la fiul său.

ADVERTISEMENT

„A fost mai mult decât un doctor… a fost un Om excepțional, cu mâini de aur și har pentru profesie, mereu cu zâmbetul pe buze, un medic dedicat vieții ce a făcut minuni acolo unde totul părea imposibil, în mii de cazuri rezolvate cu final fericit!

Vestea asta m-a șocat… ce tragedie! Lui îi datorez venirea pe lume a minunii mele mici, fiul meu Eduard, ce a rezistat unei sarcini extrem de dificile grație acestui profesionist plecat prea devreme din lumea asta.

ADVERTISEMENT

Ce distanță mică e uneori între naștere și moarte! Drum lin în lumina medicului Horia Cioflan și doamnei Cioflan, mama care a plecat să-l vegheze printre îngeri”, a transmis Adriana Bahmuțeanu pe Facebook.

De ce au murit medicul Horia Cioflan și mama sa

Cioflan Emil Horia a fost un medic excepțional și un adevărat profesionist în domeniul obstetricii-ginecologiei. A fost una dintre figurile de referință din Europa din acest domeniu. A murit la 57 de ani, pe patul unui spital.

ADVERTISEMENT

Doctorul a încetat din viață după ce vreme de mai multe luni în care a fost în comă, cauzată de un infarct violent. De aceeași suferință a avut parte și mama sa, Ștefania Cioflan, care a suferit un infarct și a ajuns de urgență pe mâinile doctorilor.

ADVERTISEMENT