Life

Adriana Bahmuțeanu, răsfățată de soț. George Restivan a dus-o în America și a plimbat-o prin cele mai exclusiviste locuri

Adriana Bahmuțeanu și-a găsit liniștea în brațele lui George Restivan, care face tot posibilul pentru a o face fericită, și recent a plecat în America.
08.09.2023 | 12:28
Adriana Bahmuteanu rasfatata de sot George Restivan a duso in America si a plimbato prin cele mai exclusiviste locuri
Adriana Bahmuțeanu este răsfățata soțului. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu și-a găsit liniștea în brațele soțului său, George Restivan. Bărbatul o completează și face tot posibilul pentru a o face fericită și chiar a renunțat la viața sa din America pentru a fi împreună. Recent, însă, a dus-o pe celebra jurnalistă în State și a plimbat-o prin multe destinații exclusiviste.

Adriana Bahmuțeanu a mers cu George Restivan în America

Adriana Bahmuțeanu este alt om de când l-a cunoscut pe George Restivan. Soțul o completează și chiar o calmează, căci nu se sfiește să recunoască faptul că este o fire destul de temperamentală și se aprinde ușor.

ADVERTISEMENT

Pentru a fi împreună, bărbatul a lăsat în urmă viața pe care și-a clădit-o în America și s-a întors în România. Totuși, încă mai are acolo afaceri, dar și o casă, astfel că recent au plecat în State. Nu au fost singuri, ci alături de băiatul lui, dar și de cei doi copii ai vedetei.

George Restivan a avut grijă să o răsfețe pe Adriana Bahmuțeanu și în luna pe care au petrecut-o peste hotare, i-a prezentat California și a plimbat-o printr-o mulțime de locuri exclusiviste. Deși excursiile au fost obositoare, vedeta a afirmat că s-a distrat pe cinste.

ADVERTISEMENT

„A fost frumos, a fost palpitant, a fost obositor pentru că am făcut excursii în fiecare zi și excursiile în America sunt pe distanțe. Mie mi-a plăcut oceanul, un loc sălbatic, nu vedeai urmă de civilizație. Plaja superbă, totul frumos. Copiii numai în apă au stat”, a povestit Adriana Bahmuțeanu în emisiunea Xtra Night Show, citată de spynews.ro. 

Jurnalista și-a făcut o nouă intervenție estetică

Adriana Bahmuțeanu strălucește lângă soțul său, dar asta nu înseamnă că vedeta nu are grijă de aspectul său și prin alte metode. Recent, și-a făcut o nouă intervenție estetică la față. Este vorba despre procedura de minilifting, de care a fost foarte încântată.

ADVERTISEMENT

„O intervenție ușoară, cu anestezie locală care te întinerește cu 10 ani! Aș fi o ipocrită să vă spun că am înghițit un bob de mazăre sau că mi-am dat cu nu știu ce creme și arăt mai tânără, m-am transformat în nevasta lui Batman!!!

Efectul se vede deja și cred că nu e cazul să-mi ascund nici vârsta, nici intervențiile estetice, fiindcă oricum adevărul iese la suprafață precum uleiul.Miniliftingul este o operație pe viață, cu efect ireversibil, care șterge anii de pe chip!

ADVERTISEMENT

Vă recomand cu încredere această procedură ce durează mai puțin de o oră! Plecați acasă pe picioare și nu aveți efecte secundare!!!”, a povestit Adriana Bahmuțeanu pe Facebook, la doar două ore după procedură.

ADVERTISEMENT