Life

Adriana Bahmuțeanu, primele sărbători cu George Restivan și fiul său: ”Au fost multe schimbări”

Adriana Bahmuțeanu, petreceri de iarnă alături de George Restivan și băiatul acestuia. Cum au petrecut cei trei la finalul anului.
05.01.2023 | 23:43
Adriana Bahmuteanu primele sarbatori cu George Restivan si fiul sau Au fost multe schimbari
Adriana Bahmuțeanu, petreceri de iarnă alături de George Restivan și băiatul acestuia. Cum au petrecut. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Renumita jurnalistă a profitat din plin de primele sărbători cu partenerul de viață și fiul său. Băiețelul a avut parte de foarte multe schimbări de când a părăsit Statele Unite ale Americii și a venit să locuiască în România.

Adriana Bahmuțeanu, petreceri de iarnă alături de George Restivan și băiatul acestuia. Cum au petrecut

Adriana Bahmuțeanu a încheiat anul 2022 foarte bine și are planuri mari pentru următoarele luni, mai ales că planifică nunta cu George Restivan. Vedeta se bucură de familia pe care o are alături de noul partener de viață.

ADVERTISEMENT

În urmă cu puțin timp jurnalista a povestit cum a petrecut sărbătorile de iarnă de unde nu a lipsit fiul logodnicului său. Băiețelul studiază la o școală privată din sectorul 1 și s-a integrat de minune în casa celor doi.

Mai mult decât atât, fosta soție a lui Silviu Prigoană a mers cu fiul soțului la serbarea de la școală și nu a ratat nici concertul organizat la Parlament pentru românii de pretutindeni, unde cei trei au ascultat grupul Tronos al Patriarhiei Române.

ADVERTISEMENT

„Am început bine anul, liniștită. Am fost în vizită la un fin de-al nostru, ne-am relaxat. Ei doi au fost puțin răciți. Am început cu planuri, proiecte noi, organizare.

Pentru mine 2022 a fost un an frumos”, a declarat Adriana Bahmuțeanu într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, o familie împlinită

„Au fost multe schimbări și pentru el. S-a mutat din America, a venit aici, a schimbat fus orar, școli. Încă ne acomodăm, dar pot să spun că s-a acomodat.

Este născut în California, are dublă cetățenie. Vorbește românește, bunica lui a vorbit cu el română”, a completat George Restivan, în același show de televiziune.

ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu și cel de-al doilea soț formează o familie împlinită care se pregătește să facă pasul cel mare. Vedetele vor să ajungă în fața altarului anul acesta și în plus, au și alte surprize.

ADVERTISEMENT
Tags: