Life

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan așteaptă răspunsul testului ADN. Ce vor să facă în legătură cu presupusa fiică a bărbatului

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan vor afla curând adevărul despre fiica nelegitimă. Ce decizie au luat legat de testul ADN.
17.12.2022 | 09:34
Adriana Bahmuteanu si George Restivan asteapta raspunsul testului ADN Ce vor sa faca in legatura cu presupusa fiica a barbatului
Adriana Bahmuțeanu și George Restivan vor afla curând adevărul despre fiica nelegitimă. Ce decizie au luat. Sursa foto: Instagram / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cei doi parteneri de viață așteaptă răspunsul testului ADN, care va ajunge în București zilele acestea. Ce vor să facă soții în legătură cu presupusa fiică a bărbatului, Melissa Vaida, care este căsătorită și are un copil.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan vor afla curând adevărul despre fiica nelegitimă. Ce decizie au luat

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan urmează să descopere care este adevărul legat de tânăra care susține că este fiica celui care a plecat din România în urmă cu foarte multă vreme. Vedeta a explicat că au ajuns la un numitor comun.

ADVERTISEMENT

„Am fost informați că testul este pe drum. Acum nu știu cât face poșta de la Timișoara la București, 2-3 zile probabil. Așteptăm. Nu avem nicio emoție. Vrem să fie bine pentru toată lumea, mai ales că e perioada Crăciunului, sărbătorile de iarnă.

Vrem să trecem în 2023 cu toate rezolvate. Indiferent de cum o fi rezultatul, noi tot aceeași poziție o avem. O să oferim iubire în continuare”, a spus George Restivan în cadrul unei emisiuni TV, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu este de aceeași părere și abia așteaptă să-și mărească familia, asta pentru că tânăra este însărcinată cu al doilea copil. Vedeta speră să primească invitație la botez.

„Cu tot dragul o ajut și să dea Dumnezeu să avem o familie cât mai mare. O să mergem (n.r. la botez). Așteptăm invitația pentru botez”, a completat prezentatoarea, mai arată sursa citată mai devreme.

ADVERTISEMENT

Cine este presupusa fiică a lui George Restivan

Melissa Vaida, presupusa fiică a lui George Restivan, are 25 de ani și susține că a aflat la vârsta de 15 ani cine îi este tată. În certificatul de naștere nu apare numele acestuia, tânăra precizând că bărbatul nu a fost niciodată interesat de viața sa.

Se pare că soțul Adrianei Bahmuțeanu a aflat că este tată de fată în urmă cu foarte puțină vreme prin intermediul unei emisiuni, unde aceasta a intervenit prin telefon și și-a spus povestea.

ADVERTISEMENT

Logodnicul prezentatoarei a plecat din țară când Melissa Vaida avea numai un an. Din păcate, viața ei nu a fost una ușoară, la 18 ani mama sa decedând.

ADVERTISEMENT
Tags: