Life

Adriana Bahmuţeanu şi logodnicul au făcut public rezultatul testului de paternitate. Este, de fapt, George Restivan tatăl Melissei?

Emoții mari pentru Adriana Bahmuţeanu și logodnicul ei, George Restivan. S-a afla în sfârșit dacă bărbatul este sau nu tatăl Melissei.
20.12.2022 | 00:26
Adriana Bahmuteanu si logodnicul au facut public rezultatul testului de paternitate Este de fapt George Restivan tatal Melissei
A sosit rezultatul testului de paternitate. Este, de fapt, George Restivan tatăl Melissei? Sursă foto Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În urmă cu mai bine de o lună de zile, au ieșit la iveală niște amănunte fără precedent despre George Restivan, viitorul soț al Adrianei Bahmuțeanu.

Melissa Vaida a aflat la 15 ani că George Restivan este tatăl ei

În spațiul public a apărut Melissa Vaida, care dezvăluia că este fata nerecunoscută a lui George Restivan. Mai mult de atât, tânăra lansa atunci acuzații dure.

ADVERTISEMENT

Aceasta spunea că tatăl ei nu vrea să o recunoască, ba chiar ar fi blocat-o pe rețelele de socializare când aceasta l-a contactat să îi vorbească.

Mai mult de atât, Melissa, care a fost invitată la Acces Direct, spune că a aflat la vârsta de 15 ani cine este tatăl ei, dar el pe atunci era atunci în America.

ADVERTISEMENT

Deși și-ar fi dorit să-l cunoască, acest lucru nu a fost posibil. Tânăra are 25 de ani, dar și un băiețel și era însărcinată în șase luni când a făcut aceste amănunte public, iar George Restivan a fost dispus să facă testul de paternitate.

În cadrul Xtra Night Show, Dan Capatos a decis să citească oficial rezultatul mult așteptatului test de paternitate. Se pare că într-adevăr, Melissa avea dreptate.

ADVERTISEMENT

Rezultatul oficial al testului de paternitate

Mai exact, acum este mai clar ca oricând că George Restivan, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, este tatăl biologic al tinerei de 25 de ani, care se pregătește să devină mamă din nou în curând.

S-a confirmat de asemenea și că bărbatul a avut o aventură cu mama Melissei în urmă cu 25 de ani, însă pe Adriana Bahmuțeanu nu o deranjează deloc aceste aspecte.

ADVERTISEMENT

Aceasta susține că o va accepta pe tânără în familia ei și că înțelege prin ce trece aceasta, în timp ce George Restivan a avut o altă reacție, complet neașteptată.

Mai exact, acesta susține că va mai face un test de paternitate pentru a avea o siguranță că rezultatul a fost unul corect.

George Restivan mai vrea să facă un test comandat din SUA

George Restivan spune că are mai multă încredere în laboratoarele americane, drept urmare, a comandat un test din Statele Unite.

”Eu doresc și este pe drum un test din America. Am să vreau să-l fac și pe ala din America, ca să am și eu liniștea mea.

Eu ca cetățean american, am și dreptul meu … o reconfirmare ca să le pun una lângă alta. (…) E dreptul meu.”, a spus George Restivan, la Xtra Night Show.

Referitor la Melissa, bărbatul a mai adăugat că momentan nu are niciun sentiment patern pentru tânăra în vărstă de doar 25 de ani.

ADVERTISEMENT
Tags: