Life

Adriana Bahmuțeanu, reacție dură după ce Dana Roba a fost bătută cu ciocanul de soț: “Atenție mare”

Adriana Bahmuțeanu a reacționat după ce Dana Roba a fost lovită de soț cu ciocanul în cap. Vedeta este în stare gravă acum.
06.06.2023 | 17:48
Adriana Bahmuteanu reactie dura dupa ce Dana Roba a fost batuta cu ciocanul de sot Atentie mare
Adriana Bahmuțeanu a reacționat după ce Dana Roba a fost mutilată cu ciocanul de soț. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu a izbucnit în mediul online după ce a aflat că Dana Roba a fost bătută cu ciocanul în cap de soțul ei. Fosta iubită a lui Nicoale Guță a trecut printr-o operație pe creier de nouă ore și este în stare gravă la ATI, în Timișoara.

Adriana Bahmuțeanu a reacționat dur după ce Dana Roba a fost lovită în cap cu ciocanul

Lumea showbizului este în șoc după ce Dana Roba a fost lovită cu ciocanul în cap de soțul ei, Daniel Balaciu. Fosta iubită a lui Nicolae Guță a fost operată pe creier timp de nouă ore, la Spitalul Județean din Timișoara.

ADVERTISEMENT

Vedeta se zbate încă între viață și moarte, fiind internată la secția de ATI.  Cazul său nu a rămas fără reacție, iar una dintre vedetele care au avut ceva de spus după ce a aflat despre cele întâmplate a fost Adriana Bahmuțeanu.

Pe rețelele sociale, aceasta a transmis un mesaj dur. Adriana Bahmuțeanu le-a îndemnat pe femei să fie foarte atente atunci când lasă un bărbat să intre în viața lor, pentru a nu a ajunge în situația în care este acum Dana Roba.

ADVERTISEMENT

Vedeta l-a condamnat și pe bărbat, afirmând că din cauza lui, cele două fetițe riscă acum să rămână fără părinți. „Trist…foarte trist…. Din cauza acestui psihopat cu mască de familist, persoană religioasă și cu înalte standarde morale, două copile rămân acum în voia sorții…

El arestat, ea săraca între viață și moarte! Atenție mare cu cine vă decideți să vă împărțiți viața și cum vă alegeți partenerul!!”, și-a început Adriana Bahmuțeanu mesajul publicat pe Instagram. 

ADVERTISEMENT

„Atenție la semnele care trădează un psihopat”

Adriana Bahmuțeanu l-a catalogat pe bărbatul care a mutilat-o pe Dana Roba drept „psihopat” și a enumerat care sunt semnalele de alarmă care ar trebui să le atragă atenția femeilor. „Atenție la semnele care trădează un psihopat.

Limbaj, atitudine față de persoanele apropiate, izbucniri nervoase, interdicții, gelozie! Psihopații pot fi cele mai fermecătoare și de încredere persoane. Doar acasă își dau masca jos și își arată adevărata față!

ADVERTISEMENT

Uneori viața poate atârna de un fir de păr, mai ales când nu vezi din timp dezastrul. Elefantul din cameră… adevărata față a partenerului…”, a continuat Adriana Bahmuțeanu.

ADVERTISEMENT