Life

Adriana Bahmuțeanu reacționează în cazul tinerei care pretinde că este fiica logodnicului său: ”Ea suferă foarte tare”

Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre tânăra care susține că este fiica logodnicului ei. Jurnalista a vorbit deschis despre subiect.
23.11.2022 | 07:31
Adriana Bahmuteanu reactioneaza in cazul tinerei care pretinde ca este fiica logodnicului sau Ea sufera foarte tare
Ce spune și logodnicul Adrianei Bahmuțeanu despre presupusa fiică. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu reacționează după ce o tânără în vârstă de 25 de ani, pe nume Melisa, pretinde că este fiica logodnicului său, George Reativan.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre presupusa fiică a logodnicului său

Jurnalista a mărturisit la Xtra Night Show faptul că nu a avut un șoc atunci când tânăra a ieșit în spațiul public și a dat vestea. Acum așteaptă rezultatul testului de paternitate.

ADVERTISEMENT

Totodată, Adriana Bahmuțeanu empatizează cu presupusa fiică vitregă, deoarece este însărcinată și, indiferent de rezultatul testului de paternitate tot va încerca să o ajute și chiar să meargă la botez.

”Ea suferă foarte tare, pentru că simte că nu are pe nimeni pe lumea asta și dacă se va dovedi că este adevărat și nu numai, și dacă nu e adevărat, dacă testul va fi negativ, noi o să fim alături de ea.

ADVERTISEMENT

E gravidă în șase luni, urmează să nască, vom merge și noi la botez, de ce nu? (…)” , a declarat Adriana Bahmuțeanu la Xtra Night Show, potrivit Spynews.

Ce i-a spus Carmen Harra Adrianei Bahmuțeanu

De asemenea, jurnalista a luat legătura cu prietena sa Carmen Harra și viitoarea nașă de cununie, iar aceasta i-ar fi precizat că tânăra nu este fiica lui George Reativan.

ADVERTISEMENT

”Am avut o întâlnire zilele trecute cu Carmen Harra, mama noastră spirituală, și ea are altă opinie, spune că nu ar fi copilul lui George.

Până la urmă George nu a făcut nicio crimă și dacă se dovedește că a o relație tată-fiică e foarte ok, adică n-am nicio problemă, din contră, noi ne dorim o familie mare, deci unde mănâncă șapte linguri mai poate să mănânce și a opta, și a noua, nu e o problemă”, a mai transmis vedeta.

ADVERTISEMENT

Ce spune George Reativan despre presupusa fiică

Tot la Antena Stars, partenerul Adrianei Bahmuțeanu a spus că nu o cunoaște pe tânără, iar cu mama acesteia a avut doar o aventură de o noapte, acum două decenii, dar nu i s-a spus nimic despre o sarcină.

George Reativan a mai declarat și că tânăra (a cărei mamă a murit acum 5 ani-n.r) în urmă cu 10 ani, i-ar fi bătut la ușă să-i ceară bani.

ADVERTISEMENT